Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:43 22 09 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Elena Mihaela Sîngeorzan, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

ro

18 Feb, 2020 00:00 2765 Marime text

Elena Mihaela Sîngeorzan este inginer cu delegare de atribuţii şef birou la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime Constanţa. Şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 31 mai 2019.


Potrivit declaraţiei de avere, deţine un apartament achiziţionat în 2004, având o suprafaţă de 66,16 mp, un alt apartament cumpărat în 2009, cu o suprafaţă de 70,47 mp, iar în 2008 a primit moştenire o cotă-parte de 3/8 dintr-o casă de 329 mp. Toate cele trei imobile se află în Constanţa.


Soţii Sîngeorzan deţin două autoturisme marca BMW, fabricate în 2010, respectiv 2011. De asemenea, mai au împreună bijuterii şi ceasuri, dobândite între 2000 şi 2013, cu o valoare estimată la 20.000 de euro.


La BRD, deţine un card salariu deschis în 2006, cu un sold de 8.535,53 lei, dar şi un cont deschis în 2011, cu un sold de 29.501,08 lei. De asemenea, la Banca Transilvania deţine un cont în euro, deschis în 2016, cu peste 8.300 de euro, dar şi un card salariu, deschis în 2014, cu o valoare la zi de 16.959,45 lei.


Elena Mihaela Sîngeorzan a încasat un venit de 71.110 lei de la CN APM, iar soţul a avut un venit de 55.348 de la CN APM pentru servicii juridice. Pentru un apartament, Adrian Sîngeorzan a primit 10.522 lei, conform contractului de închiriere, pentru o durată de 8 luni.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale Elenei Mihaela Sîngeorzan.
 

Citeşte şi

Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN


 

Ti-a placut articolul?

Comentarii