Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
00:05 18 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Dumitru Macarencu, agent ecolog la ARBDD Tulcea deține un teren intravilan și o casă de locuit (DOCUMENT)

ro

14 Jan, 2022 00:00 506 Marime text
  • În ultima declarație de avere, depusă pe 19.05.2021, Dumitru Macarencu, a menționat că deţine împreună cu familia un teren intravilan și o casă de locuit. 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Dumitru Macarencu, (agent ecolog la ARBDD Tulcea), documente preluate de pe site-ul oficial al ARBDD- Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
În ultima declarație de avere, depusă pe 19.05.2021, Dumitru Macarencu, a menționat că deţine împreună cu familia un teren intravilan și o casă de locuit.
 
Conform datelor înscrise în document, deține un teren intravilan (cotă-parte: 50%) în sat Caraorman, cu o suprafață de 300 metri pătrați. Acesta a fost dobândit prin cumpărare, în 1999.
 
De asemenea, în declarația sa de avere, este menționat faptul că deține o casă de locuit în sat Caraorman, comuna Crișan (cotă-parte: 50%), cu o suprafață de 120 metri pătrați, dobândită prin cumpărare, în anul 1999.
 
La categoria „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat” sunt menționate:
 
Venituri din salarii: ARBDD TULCEA - salariu de 37.172 lei
 
În declarația de interese depusă pe 19.05.2021, Dumitru Macarencu, a menționat calitatea sa de agent ecolog la ARBDD Tulcea.
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Dumitru Macarencu.
 
Citește și:
 
Declarație de avere
Ion Livinschi, inspector ecolog la ARBDD Tulcea, deține un teren intravilan și un autoturism (DOCUMENT)

 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii