Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:57 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Dragoş Mosoianu, inspector la Inspectoratul Teritorial 2 din cadrul ISCTR, deţine mai multe autoturisme (documente)

ro

06 Aug, 2018 00:00 3254 Marime text
Dragoş Mosoianu este inspector trafic la Inspectoratul Teritorial 2 din cadrul Inspectoratului de Stat pentru Controlul în Transportul Rutier (ISCTR). Alături de soţia sa, Silvana Mosoianu, câştigă anual o sumă consistentă, dar deţine şi mai multe proprietăţi şi autoturisme, potrivit declaraţiei de avere completate la data de 6 iunie 2017.
 
Conform documentului, inspectorul are un teren intravilan în judeţul Constanţa, cumpărat alături de soţie în 2005, având o suprafaţă de 215 mp. De asemenea, deţine un apartament în municipiu, de 110 mp, cumpărat în 2005, dar şi o casă de locuit de 85 de metri pătraţi în judeţul Constanţa.
 
Cei doi soţi deţin trei autoturisme: o Skoda Octavia, un Kia Rio şi un Volkswagen Passat. În 2017 cei doi soţi au vândut un teren intravilan contra sumei de 13.500 de euro. De asemenea, inspectorul are un cont bancar în euro, deschis în 2017, unde a strâns 43.300 de euro.
 
Veniturile celor doi au fost semnificative. Dragoş Mosoianu a câştigat ca inspector de trafic suma de 40.829 de lei, potrivit declaraţiei de avere, pe când soţia, care lucrează ca economist, a încasat suma de 21.778 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi de interese ale inspectorului ISCTR, Dragoş Mosoianu.
 
Citeşte şi:

Inspector al Inspectoratului Teritorial 2 din cadrul ISCTR, fără proprietăţi, dar cu bijuterii scumpe (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii