Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declaraţie de avere - Constantin Chirilă, membru CA la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

ro

26 Feb, 2020 00:00 4505 Marime text

Constantin Chirilă este membru în Consiliul de Administraţie din cadrul Companiei Naţionale Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa. El şi-a depus declaraţiile de avere şi de interese la data de 31 ianuarie 2020.


Conform declaraţiei de avere, deţine un teren forestier, în comuna Moroieni, în suprafaţă de 14.000 mp, achiziţionat în 2008. Tot în 2008 a primit două terenuri agricole moştenire, ambele în localitatea Cristeşti, ambele în suprafaţă de 0,27 hectare. În Constanţa, are un apartament de 48,15 mp, cumpărat în 2009, dar şi o casă de locuit, în suprafaţă de 152,92 mp, achiziţionată în 1996.


Are conturi deschise la mai multe bănci, dintre care amintim: la UniCredit are un cont în lei cu o valoare de 75.000 de lei, în 2016 a deschis la ING Bank un cont cu soldul de 144.000 de lei, iar la Fond Mutual NN are două conturi deschise, unul în euro, cu o valoare de 83.000 de euro, şi unul în lei, cu o valoare de 100.000 de lei, ultimele două conturi fiind deschise în 2019.


Constantin Chirilă a încasat în calitate de CEO la SC Romania Travel Plus 54.000 de lei, iar de la SC Contempo SRL, ca administrator, a primit 16.800 lei. Soţia este psiholog şi a avut un venit de 36.000 de lei. Constantin Chirilă a mai încasat din dividende de la SC Contempo SRL suma de 147.966 lei, iar de la SC Romania Travel Plus suma de 155.237 lei. Soţia a primit dividende în valoare de 17.407 lei.


Potrivit declaraţiei de interese, este asociat în SC Mavtex Expert Grup - 30%, SC Contempo SRL - 85%, SC Samaka Imobiliare SRL - 10%, SC Romania Travel Plus - 25%, SC Mega Conect SRL - 33,32%, SC Bestrecovery SRL - 29%. De asemenea, este vicepreşedinte la Fundaţia Dobrogea XXI.


Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.


În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere şi declaraţia de interese ale lui Constantin Chirilă.Citeşte şi

Declaraţie de avere – Radu Florescu, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Doru-Adrian Mihai, şef serviciu exploatare şi siguranţa portuară la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Adina Albu, şef birou consultanţă, avize şi negocieri necontencioase la CN APM SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Ioan Butunoi, inginer la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Otilia Ifimov, şef departament Achiziţii Publice la CN Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Laura Niculae, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Daniel Răzvan Jarnea, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Iancu Hagi, economist la Compania Naţională Administraţia Porturilor Maritime SA Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Luciana Izabel Mocanu, şef birou litigii şi negocieri contencioase la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Mădălin Alexandru Crăciun, director comercial la CN APM Constanţa (document)

Declaraţii de avere – Irina Beşcucă-Iacob, şef serviciu financiar la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere – Narcisa Rotaru, economist la CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Nicolae Dan Tivilichi, membru în Consiliul de Administraţie al CN APM Constanţa (document)

Declaraţie de avere - Gabriela Murgeanu, membru în Consiliul de Administraţie al CN
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii