Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:57 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ce bunuri a declarat Narcisa Elena Ilie, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța? (DOCUMENT)

ro

19 Apr, 2023 00:00 1327 Marime text
  • Soții Ilie dețin două apartamente și un teren agricol, la Constanța
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Narcisei Elena Ilie, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța.
 
Conform ultimei declarații de avere, completată în luna mai 2022, Narcisa Elena Ilie a declarat un teren agricol de 1.800 mp, pe care îl are cumpărat, alături de soț, din 2009, în Constanța, județul Constanța. Soții Ilie mai dețin un apartament de 68 mp, la Constanța, cumpărat în anul 2000, cât și un alt apartament de 103 mp, tot la Constanța, achiziționat în anul 2011.
 
Totodată, Narcia Ilie a mai declarat un autoturism marca Toyota, fabricat în anul 2020. Soții Ilie au două conturi deschise la Unicredit Bank Romania, unul în euro, cu o valoare la zi de 15.000 euro, și unul în dolari, cu o valoare la zi de 5.600 dolari, cele două fiind deschise în 2020, respectiv 2022.
 
Ca datorii, este menționat un credit la Unicredit Leasing, contractat în 2020, scadent în 2025, cu o valoade de 24.800 euro. La categoria venituri, Narcisa Elena Ilie a declarat 49.266 lei de la APM Constanța, pe când soțul, Liviu Ilie, a câștigat suma de 38.000 de dolari de la Maersk Romania. Narcisa Elena Ilie a mai menționat suma de 204 lei de la DGFP Constanța.
 
Conform declarației de interese, Narcisa Elena Ilie este membru în cadrul Sindicatului Albatros.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Narcisei Elena Ilie.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Elena Cerbănescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii