Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Ce avere are Elena Vlad, șef contabil la CNAIR SA - DRDP Constanța, Secția Călărași (DOCUMENTE)

ro

27 Jun, 2022 00:00 1713 Marime text
foto: unsplash/ Beatriz Pérez Moya
  • Conform declarației de avere, completată și depusă pe 6 mai 2022, deține un apartament în Călărași, cu o suprafață de 66,09 mp
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
Astăzi prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Elenei Vlad, contabil șef secție la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere SA, DRDP Constanța – Secția Drumuri Naționale Călărași, documente preluate de pe site-ul DRDP Constanța.
 
Conform declarației de avere, completată și depusă pe 6 mai 2022, deține un apartament în Călărași, cu o suprafață de 66,09 mp, fiind dobândit prin contract de vânzare-cumpărare în anul 2021, alături de soț. Ca vehicule, soții Vlad dețin un Volkswagen Caddy, fabricat în 2009.
 
La secțiunea conturi bancare, Elena Vlad a declarat suma de 15.000 de euro deținută în cont deschis în 2018 la Raiffeisen Bank. Nu are datorii.
 
Ca venituri, Elena Vlad a declarat un venit de 61.627 lei de la DRDP Constanța – SDN Călărași, iar de la CAR SDN Călărași, a primit suma de 2.044 lei. Soțul, Petrică Vlad a declarat un venit de 33.600 lei de la Servicul Public Centrale TErmice și ad. Fond locative, SPCTAFL Călărași, ca operator centrală termică.
 
Potrivit declarației de interese, este membră în cadrul Sindicatului Drumarilor Elie Radu.
 

În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţia de avere şi cea de interese ale Elenei Vlad.
 

PRECIZĂRI: 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


 Citește și:

Ce avere are Paul Nicolae Mocanu, șef serviciu la CNAIR SA (DOCUMENTE)

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii