Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
09:21 20 01 2022 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere Benone Zamfirel Maftei, inspector ecolog la ARBDD Tulcea deține două terenuri și o casă (DOCUMENT)

ro

15 Jan, 2022 00:00 358 Marime text
  • Benone Zamfirel Maftei, este inspector ecolog la ARBDD Tulcea
  • Deține trei autoturisme
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Benone Zamfirel Maftei, (inspector ecolog la ARBDD Tulcea), documente preluate de pe site-ul oficial al ARBDD- Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării.
 
Conform declarației de avere, completată la data de 8 iunie 2021, deține un teren intravilan la Mihai Viteazu, în cotă parte de 50%, dobândit prin cumpărare în 1988, cu o suprafață de 2963 mp, cât și un teren arabil la Mihai Viteazu, în suprafață de 7,2 hectare, cumpărat în 2006.
 
Tot la Mihai Viteazu are o casă cumpărată în 1988, în suprafață de 179 mp. Deține trei autoturisme, un Skoda fabricat în 2007, un Suzuki fabricat în 2002 și un Seat Ibiza din 2008. Nu are conturi bancare și nici datorii financiare.
 
Ca venituri, are un salariu de 37.360 lei de la ARBDD Tulcea.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi cele de interese ale lui Benone Zamfirel Maftei.
 
Citește și:

Dumitru Macarencu, agent ecolog la ARBDD Tulcea deține un teren intravilan și o casă de locuit (DOCUMENT)
 
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii