Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Declarație de avere. Averea și interesele unuia dintre cei mai importanți directori din Consiliul Județean Constanța. Cu câți bani și-a împrumutat SRL-ul? (DOCUMENTE)

ro

27 Oct, 2022 00:00 3628 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Oanei Aurora Martin,  director executiv în cadrul Consiliului Județean Constanța
  • Oana Martin conduce Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul administrației județene
  • În trecut Martin a fost director de audit la Cancelaria fostului premier Călin Popescu Tăriceanu iar apoi a fost numită sefa sectiei consulare a Consulatului General al României la New York
  • Revenită acasă s-a angajat la Consiliul Județean Constanța iar în prezent este unul dintre principalii colaboratori ai președintelui instituției, Mihai Lupu
  • Potrivit declarației de avere depusă în vara acestui an, Martin deține patru apartamente (n.r. trei în București și un altul la Constanța)și bijuterii în valoare de 12.000 euro
  • Potrivit declarației rectificative depuse pentru anul în curs, în conturi, Oana Martin are doar puțin peste 1.000 lei
  • În schimb mai are rate, scadente anul acesta în sumă de 19.700 lei
  • Directorul din CJC a declarat și un împrumut acordat în nume personal de aproape 97.000 lei către SC MOREDATA SRL, societate la care deține 100% din părțile sociale
 

 
 

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Oanei Aurora Martin,  director executiv în cadrul Consiliului Județean Constanța.
 

Oana Martin conduce Direcția de Dezvoltare Județeană și Coordonarea Instituțiilor de Sănătate, Sport și Învățământ din cadrul administrației județene.

 
În trecut Martin a fost directar de audit la Cancelaria fostului premier Călin Popescu Tăriceanu iar apoi a fost numită sefa sectiei consulare a Consulatului General al României la New York.
 
Revenită acasă s-a angajat la Consiliul Județean Constanța iar în prezent este unul dintre principalii colaboratori ai președintelui instituției, Mihai Lupu.
 
Potrivit declarației de avere depusă în vara acestui an, Martin deține patru apartamente (n.r. trei în București și un altul la Constanța)și bijuterii în valoare de 12.000 euro.

Potrivit declarației rectificative depuse pentru anul în curs, în conturi, Oana Martin are doar puțin peste 1.000 lei.

În schimb mai are rate, scadente anul acesta în sumă de 19.700 lei.



Directorul din CJC a declarat și un împrumut acordat în nume personal de aproape 97.000 lei către SC MOREDATA SRL, societate la care deține 100% din părțile sociale.
 
În ceea ce privește veniturile, Oana Martin a câștigat anul trecut de la CJC salarii în sumă de 110.600 lei, din contracte de închiriere 20.400 lei și alți 22.900 din restituire creditare societate. Fiica sa, Natalia (n.r. tatăl este fostul deputat PSD, Eduard Martin) a avut anul trecut venituri din alocație – 2.500 lei și din pensia alimentară alți 55.860 lei.
 
La capitolul interese, Oana Martin a declarat acțiunile deținute la SC MOREDATA SRL în valoare de 200 de lei.
 
În 2021, compania a raportat o cifră de afaceri de 36.571 lei și profit de 10.957 lei la un angajat.  Datoriile se ridică la 105.256 lei.
 
Administratorul SRL-ului directorului CJC este Alexandru Cătălin Rădulescu.
 
Potrivit www.confidas.ro, în 2018, compania a avut un contract de achiziție din bani publici în valoare de 36.000 pentru consultanță în elaborarea, dezvoltarea și implementarea sistemului de control managerial la Administrația Monumentelor și Patrimoniului Turistic.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Oanei Martin.
 
 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 


Citește și:

Declarație de avere. Raluca Andreea Labeș, șef Serviciu în Consiliul Județean Constanța, averea, interesele și afacerile soțului (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii