Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:59 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Coordonatorul judeţean de la Călăraşi şi-a cumpărat apartament în rate. Ce venituri a declarat inspectorul ISCTR (document)

ro

03 Sep, 2018 00:00 2100 Marime text
Dănuţ Neagu este inspector de trafic rutier şi coordonator judeţean la Inspectoratul Teritorial 2, în judeţul Călăraşi. El şi-a depus declaraţia de avere la data de 6.06.2017.
 
Conform documentului menţionat, nu deţine niciun teren agricol. În schimb, are un apartament în Călăraşi, de 80 de metri pătraţi, pe care l-a cumpărat alături de soţie, printr-un contract de vânzare-cumpărare, în rate pe 10 ani, scadent în 2027. De asemenea, el mai are un autoturism Opel Astra, an de fabricaţie 2013. Inspectorul rutier nu are niciun depozit bancar sau cont bancar declarat.
 
Dănuţ Neagu a declarat că a încasat de la ISCTR suma de 50.138 de lei, în timp ce soţia a obţinut de la USAMV Bucureşti, în calitate de profesor, suma de 40.568 de lei. De asemenea, copilul soţilor Neagu a primit o alocaţie de 756 de lei.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 
 
În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii