Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cerasela Badea, consilier local în CLM Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

26 Jun, 2023 00:00 1114 Marime text

 
  • Aura - Cerasela Badea este consilier local USR în Consiliul Local Municipal Constanța.
  • În declaraţia de avere depusă în 2023, Cerasela Badea a menționat un teren și un apartament.
  • Ca interese, consilierul local a precizat calitatea de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) și în Uniunea Salvați România - filiala Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ceraselei Badea, consilier local USR în Consiliul Local Municipal Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 7 iunie 2023, Cerasela Badea a menționat un teren și un apartament.
 
Potrivit documentului, terenul (intravilan) este amplasat în municipiul Constanța, a fost dobândit în anul 1993, prin contract de vânzare - cumpărare, are suprafața de 21,22 metri pătrați, iar coproprietari (cu 1 / 2 cotă parte) sunt Aura Cerasela Badea și soțul ei, Nicolae Badea.   
 
Și apartamentul este în municipiul Constanța și a fost dobândit în 1993. Are suprafața de 52,05 metri pătrați, iar soții Badea sunt coproprietari, cu 1 / 2 cotă parte.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, consilierul local USR a declarat sume provenite din salariu, din pensie și din alte surse, astfel: 38.207 lei - Cerasela Badea (salariu de la Dental City Solutions SRL); 45.288 lei - Nicolae Badea (pensie, de la Casa Județeană de Pensii Constanța); 13.128 lei - Cerasela Badea (indemnizație, de la Primăria Municipiului Constanța).  
 
Ca interese, consilierul local a menționat calitatea de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) și în Uniunea Salvați România - filiala Constanța.
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 12 iunie 2022, Cerasela Badea, în calitate de consilier local în CLM Constanța, a menționat terenul intravilan și apartamentul din declarația pe 2023, datele coincizând.
 
Veniturile anuale, aferente declarației depuse în 2022, au cuprins, ca și în documentul din 2023, sume din salariu, din pensie și din alte surse: salariu - 18.169 lei - Cerasela Badea (de la CMI Dr. Georgescu Daniel și de la Dental City Solutions SRL); pensie - 41.376 lei - Nicolae Badea (de la Casa Județeană de Pensii Constanța); alte surse - 12.045 lei - Cerasela Badea (consilier la CLM Constanța).
 
Și în acest document Cerasela Badea a declarat calitatea de membru în Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România (OAMGMAMR) și în Uniunea Salvați România - filiala Constanța.
 
Despre Dental City Solutions SRL
 
Potrivit termene.ro, platformă consultată duminică, 25 iunie, Dental City Solutions SRL a fost înființată în anul 2020, are adresa în municipiul Constanța, iar activitatea principală este „Alte activități referitoare la sănătatea umană“.
 
Conform sursei citate, în Dental City Solutions SRL asociați sunt Daniel Georgescu (cu 65%) și Corina Prăjitură (cu 35%), cei doi având și calitatea de administratori. Daniel Georgescu mai apare într-o firmă în funcțiune, Timescapes SRL, în care e asociat unic și administrator.  
 
În 2022, Dental City Solutions SRL a avut o cifră de afaceri de 3.687.780 lei, un profit de 319.216 lei, iar numărul mediu de angajați a fost 32.
 
Platforma termene.ro informează și că Dental City Solutions SRL nu are contracte câștigate - achiziții publice din 2007 până în prezent, potrivit informațiilor publice din SICAP/SEAP.
 
CV Cerasela Badea
 
În ce privește experiența profesională, Cerasela Badea a înscris în CV trei repere, toate în Constanța: asistent medical generalist / asistentă medicală generalist, alți angajatori fiind CMI Dr. Georgescu Daniel și CMI Dr. Nicula Ionelia; muncitoare de deservire general, la SC Vitadent SRL; oficiantă, la DJPTC.
 
Consilierul local USR a urmat, cu diplomă de bacalaureat, Colegiul Național „Mihai Eminescu“ (1 septembrie 1984 - 30 iunie 1998), ulterior studiind, la Școala Postliceală Sanitară „Hipocrate“, specialitățile tehnician dentar (1 septembrie 1998 - 30 iunie 2000) și asistent medical generalist (1 septembrie 2000 - 1 iulie 2002).
  
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ceraselei Badea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Ce averi și interese au aleșii locali constănțeni din actualul mandat? (III)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii