Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:42 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Reta Brânzeanu, auditor la Curtea de Conturi Constanța (DOCUMENTE)

ro

15 Jun, 2023 11:04 1529 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Retei Brânzeanu, auditor la Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Constanța.
  • În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Retei Brânzeanu.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Retei Brânzeanu, auditor la Curtea de Conturi a României – Camera de Conturi Constanța.
 
În declarația de interese completată pe 9 mai 2022, Reta Brânzeanu a menționat că era asociat în cadrul Arhintex SRL și Arhinvest SRL, ambele din București, precum și membru al Sindicatului Național al Auditorilor Publici Externi din România.
 
Potrivit Registrului Comerțului, consultat la zi, atât Arhintex SRL, cât și Arhinvest SRL sunt în prezent radiate.
 
Conform datelor oficiale, Arhintex SRL fusese înființată în București, în 1994, iar în 2022 și-a schimbat sediul social în Constanța, strada Alexandru cel Bun, nr. 43.
 
Despre Arhinvest LW Expert 94 SRL
 
Potrivit termene.ro, Arhitex SRL se ocupa de activități de arhitectură, iar asociat și administrator figura Laurențiu Corneliu Brânzeanu, acesta fiind soțul Retei Brânzeanu.
 
În prezent, numele lui Laurențiu Corneliu Brânzeanu figurează în Arhinvest LW Expert 94 SRL, înființată în 1994, în București și cu sediul social schimbat în 2021 în Constanța, la aceeași adresă cu Arhintex.
 
Arhinvest LW Expert 94 SRL se ocupă, conform sursei citate, tot cu activități de arhitectură.
 
Asociați sunt Reta Brânzeanu și soțul său, Laurențiu Corneliu Brânzeanu, care este și administrator.
 
În 2022, firma a declarat 0 angajați, pierdere circa 1.400 de lei și cifra de afaceri 495 de lei.
 
Declarația de avere
 
În ce privește declarația de avere a Retei Brânzeanu, auditorul Curții de Conturi a precizat în documentul completat tot pe 9 mai 2022 că deține împreună cu Badea Mariana un teren intravilan de 1.500 mp și o casă de locuit de 100 mp, ambele în Murighiol, județul Tulcea, primite printr-un contract de donație în anul 2000.
 
La capitolul bunuri mobile a fost declarat un autoturism Audi A3 fabricat în 2006, deținut în baza unui contract de vânzare cumpărare.
 
Venitul anual al Retei Brânzeanu s-a ridicat la 100.070 de lei reprezentând salariile încasate de la Curtea de Conturi, iar al soțului la 30.000 de lei reprezentând pensiile.
 
În Secțiunea Document pot fi consultate declarațiile de avere și de interese ale Retei Brânzeanu.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Averea şi interesele lui Cătălin Antoniu Botezan, auditor la Curtea de Conturi a României (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii