Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:06 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Olga Abaianiți, șef centru în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

08 Apr, 2023 00:00 1660 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Olgăi Abaianiți, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Olgăi Abaianiți.
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Olgăi Abaianiți, șef centru în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
În declarația de interese completată de aceasta în luna iunie 2022, Olga Abaianiți nu a menționat niciunul.
 
În declarația de avere completată în aceeași perioadă, Olga Abaianiți a menționat un apartament deținut împreună cu soțul său, Cristian Abaianiți, de 70 de metri pătrați, în Constanța, cumpărat în 2011.
 
În continuare, a fost menționată și o casă de locuit, de 180 mp, în localitatea tulceană Jurilovca, moștenită în 2017 împreună cu Elena Cuprian.
 
La capitolul autoturisme, a fost menționată o Skoda Octavia, fabricată în 2017, deținută în baza unui contract de vânzare-cumpărare, iar la datorii a fost menționat un credit de 124.979 de lei, contractat în 2021 și scadent în 2026.
 
Venitul anual realizat de Olga Abaianiți s-a ridicat la 69.265 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, iar al soțului, Cristian Abaianiți, a realizat un venit anual de 120.000 de lei, reprezentând drepturi salariale încasate de la Ministerul Apărării Naționale, Mangalia.
 
De asemenea, a fost menționată și alocația copilului.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Olgăi Abaianiți.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Roxana Florina Ruxanda, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii