Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
14:15 09 08 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are coordonatorul judeţean de la Tulcea din cadrul ISCTR (documente)

ro

22 Aug, 2018 00:00 1231 Marime text
Declaraţia de avere a coordonatorului judeţean Tulcea, Lucian Florin Cicarac, din cadrul Inspectoratului Teritorial 2, din cadrul ISCTR 2, este cam goală. Nu are proprietăţi, cu excepţia a două autoturisme, iar ca venituri, a raportat o sumă modestă.
 
Astfel, potrivit declaraţiei de avere depuse la data de 18 mai 2017, inspectorul nu are niciun teren în proprietate şi nici măcar o locuinţă a sa. În schimb, a declarat că deţine un autoturism Audi, fabricat în 2005, şi un Mercedes-Benz, cu anul de fabricaţie 2007. Ambele au fost achiziţionate prin contracte de vânzare-cumpărare. Nu are niciun credit şi niciun cont curent sau depozit bancar.
 
La ISCTR a avut un venit de 11.064 lei, raportat în anul fiscal precedent, fără să aibă alte câştiguri suplimentare.
 
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În secţiunea „Documente“ puteţi vizualiza declaraţia de avere a inspectorului ISCTR Lucian Florin Cicarac. 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii