Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:04 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Camelia Niță Chivorchian, director Agenție de Turism din BTT SA

ro

13 May, 2021 00:00 3191 Marime text
  • Din aprilie 2014, Camelia Dumitrița Niță Chivorchian a devenit director Agenție de Turism, în cadrul companiei cu acționariat de stat.
  • Printre activitățile pe care le desfășoară în cadrul BTT SA se numără și „încheierea contractelor și gestionarea tuturor rezervărilor Hotelului Forum Costinești“.
  • În declarația de avere din 2018, Camelia Dumitrița Niță Chivorchian a precizat că a primit o donație de 71.000 de lei de la Rodica Chivorchian.
  • În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Dumitrița Niță Chivorchian.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediția de astăzi, prezentăm declarația de avere și pe cea de interese ale Cameliei Dumitrița Niță Chivorchian, director Agenție de Turism în cadrul SC BTT SA.

Potrivit declarației de avere din 2019, aceasta deține un apartament de 42 de metri pătrați, două locuri de parcare și două boxe dobândite în anii 2014 – 2015, în baza unor contracte de vânzare-cumpărare.
 

Fără autoturism, conturi sau datorii

Directorul Agenției de Turism nu deține, potrivit declarației de avere, niciun autoturism, nu are conturi, dar nici datorii.

Venitul anual realizat menționat în declarația de avere este de 56.339 de lei, fiind vorba despre salariile încasate de la Biroul de Turism pentru Tineret SA, în timp ce soțul său, avocatul Lucian Alexandru Niță Chivorchian, a realizat un venit anual de 84.821 de lei.

În declarația de avere din 2018, Camelia Dumitrița Niță Chivorchian a precizat că a primit o donație de 71.000 de lei de la Rodica Chivorchian.

Rodica Chivorchian este soția lui Gheorghe Chivorchian, fostul președinte al FC Ceahlăul Piatra Neamț, iar cele două fiice ale lor, Angelica și Camelia, au jucat volei la o echipă din Piatra Neamț.

Pentru a reveni la declarațiile Cameliei Dumitrița Niță Chivorchian, în ce privește declarația de interese, aceasta a precizat că nu are niciunul.
 

Date din CV

Potrivit CV-ului său, Camelia Niță Chivorchian s-a angajat în cadrul BTT SA în ianuarie 2014, după o experiență de trei ani ca agent de turism, în altă parte.

În ce privește activitatea desfășurată la BTT SA, timp de patru luni aceasta a fost agent de turism, iar ulterior, începând din aprilie 2014, a devenit director Agenție de Turism, în cadrul companiei cu acționariat de stat.

Printre activitățile pe care le desfășoară în cadrul BTT SA se numără și „încheierea contractelor și gestionarea tuturor rezervărilor Hotelului Forum Costinești“.

În secțiunea „Documente“, puteți vizualiza declarațiile de avere și de interese ale Cameliei Dumitrița Niță Chivorchian.


PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Declarații de avere. Directorul general al BTT, Claudiu Teliceanu, credite la bănci de peste 400.000 de lei (documente)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii