Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
04:39 02 06 2023 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Mar, 2023 00:00 1416 Marime text
  • În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
 
Potrivit declarației de interese pe care aceasta a completat-o în aprilie 2022, Zoica Stamule este membru al Sindicatului Sanitas, neavând alt interes.
 
În declarația de avere completată pentru aceeași perioadă, șeful din DGASPC Constanța a declarat că deține împreună cu soțul său, Hristu Stamule, o suprafață de 513 mp încadrată la alte categorii de terenuri extravilane dacă se află în circuitul civil, cumpărată în 2009, în localitatea Rucăr, județul Argeș.
 
În Constanța, soții Stamule dețin un apartament de 48,82 mp, cumpărat în 1998, căruia i se adaugă un autoturism Volkswagen, fabricat în 2010, pe care familia îl deține în baza unui contract de vânzare-cumpărare.
 
La capitolul active financiare, Zoica Stamule a menționat un depozit de 180.000 de lei, deschis în anul 2008.
 
În ce privește venitul anual realizat, Zoica Stamule a notat suma de 68.948 de lei, realizată ca economist în cadrul DGASPC Constanța, iar soțul său, Hristu Stamule, a realizat un venit de 50.985 de lei, în calitate de inginer al Direcției pentru Agricultură Județeană Constanța.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale Zoicăi Stamule, șef serviciu în cadrul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

 

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 

Citește și:

Ce avere are Roxana Florina Ruxanda, șef serviciu în cadrul DGASPC Constanța (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?

Comentarii