Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele preşedintelui Judecătoriei Medgidia, Aida Iolanda Slate (documente)

ro

27 Apr, 2016 00:00 3770 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control, precum şi funcţionarii publici au obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului trecut. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate. 

Începând cu data de 7 aprilie, ZIUA de Constanţa vă prezintă averile şi interesele preşedinţilor şi vicepreşedinţilor instanţelor de judecată din municipiu. Astăzi, vorbim despre preşedintele Judecătoriei Medgidia, magistratul Aida Iolanda Slate.
 
Conform celei mai recente declaraţii de avere, din 29 mai 2015, magistratul Aida Iolanda Slate deţine o casă de locuit de 281,54 mp, în Medgidia, judeţul Constanţa, dobândită în 2005, prin „partaj bun comun“, şi un apartament cu două camere, de 45 mp, în Năvodari, judeţul Constanţa, dobândit în 2012 prin „cumpărare cu credit BT“.
 
Magistratul mai are un autoturism Ford KA, fabricat în 2000, dobândit prin cumpărare, şi un Volvo fabricat în 1995, dobândit tot prin cumpărare.
 
În ceea ce priveşte datoriile, Aida Iolanda Slate are, la BT, două credite în lei, unul în valoare de 50.700 de lei, contractat în 2012, scadent în 2017, şi altul în valoare de 35.000 de lei, contractat în 2015, scadent în 2020. Tot la BT, magistratul mai are un credit în valoare de 18.097 de euro, contractat în 2012 şi scadent în 2032.
 
La rubrica dedicată veniturilor, judecătorul Aida Iolanda Slate menţiona că, în anul fiscal anterior depunerii declaraţiei de avere, a încasat, pentru activitatea de judecător, 93.221 de lei - salariu de la Ministerul Justiţiei.
 
Potrivit propriei declaraţii, preşedintele Judecătoriei Medgidia, magistratul Aida Iolanda Slate, nu are interese.
 
În secţiunea „Documente“ din ediţia online a cotidianului ZIUA de Constanţa pot fi citite integral cele două declaraţii ale magistratului Aida Iolanda Slate.
 
Emilia Cezara CREŢU este masterand la Facultatea de Ştiinţele Comunicării şi Ştiinţe Politice a Universităţii „Andrei Şaguna“ din Constanţa. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii