Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:52 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea și interesele lui Bogdan Cătălin Munteanu, șef Birou Activitate Comercială la Poliția Locală Constanța (DOCUMENTE)

ro

24 Apr, 2023 00:00 1764 Marime text
Foto: Primăria Constanța
  • Ultimele declarații de avere și de interese au fost depuse la data de 18 mai 2022
  • Bogdan Cătălin Munteanu deține, alături de soție, o firmă
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Bogdan Cătălin Munteanu, șef Birou Activitate Comercială din Poliția Locală Constanța.
 
Ultimele declarații de avere și de interese au fost depuse la data de 18 mai 2022, pentru anul fiscal anterior. Conform declarației de avere, deține, în municipiul Constanța, un apartament de 45 mp, cumpărat în anul 2015. Mai deține, de asemenea, un autoturism marca Volkswagen, fabricat în anul 2010.
 
Ca datorii, este stipulate un credit contractat în 2015. Scadent în 2045, cu o valoare de 28.500 euro. Legat de venituri, Bogdan Cătălin Munteanu a menționat drepturi salariale în valoare de 76.753 lei de la Primăria Constanța, cât și o alocațoie de 2.568 lei pentru copil.
 
Conform declarației de interese, este asociat în firma Prime Brands Distribution SRL și este membru în cadrul Sindicatului Prolex.
 
În declarația completată în anul 2021, apar aceleași bunuri, iar la venituri apare salariul de la Primăria Constanța, valoare totală 62.946 lei, stimulentul de inserție de la AJPIS – 7.800 lei și alocația copilului de 2.220 lei.
 
Despre Prime Brands Distribution SRL
 
Societatea are sediul social pe strada Valu lui Traian nr. 46, Constanța, fiind înființată în anul 2011. Activitatea principală a companiei constă în „Comerț cu ridicata cu cafea, ceai, cacao și condimente”.
 
Asociați în firmă sunt Andreea Roxana Munteanu și Bogdan Cătălin Munteanu, ambii cu o cotă parte de participare de 50%, iar administrator este Andreea Roxana Munteanu. Pentru anul 2021, firma a raportat un singur salariat, la o cifră de afaceri de 488.853 lei, cu o pierdere de 121.321 lei.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Bogdan Cătălin Munteanu.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Adrian Palade, șeful Serviciului Rutier din Poliția Locală Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii