Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:53 16 07 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Adrian Palade, șeful Serviciului Rutier din Poliția Locală Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

20 Apr, 2023 00:00 2123 Marime text

 
• Adrian Palade este șeful Serviciului Rutier din Poliția Locală Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Adrian Palade a menționat un apartament și un autoturism, dar a înscris și două credite bancare
• Ca interese, Adrian Palade a menționat calitatea de membru în Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Adrian Palade, șeful Serviciului Rutier din Poliția Locală Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 9 iunie 2022, Adrian Palade a menționat un apartament și un autoturism.
 
Potrivit documentului, apartamentul, care are suprafața de 54 de metri pătrați, este în Constanța, fiind dobândit prin contract de vânzare - cumpărare, în anul 2017, proprietar, cu 1 / 1 cotă parte, figurând Adrian Palade.
 
Autoturismul este marca Daewoo, an de fabricație 2005, și a fost dobândit prin cumpărare.
 
Primul dintre cele două credite bancare, în valoare de 50.000 de euro, a fost contractat în anul 2017, la BRD, și este scadent în anul 2037. Cel de-al doilea, în valoare de 8.000 de euro, a fost contractat la Banca Transilvania, în 2020, fiind scadent în anul 2025. 
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, șeful Serviciului Rutier din Poliția Locală Constanța a menționat sume din salarii, astfel: 77.555 lei - Adrian Palade (polițist local - Primăria Municipiului Constanța), 36.000 lei - soția, Valentina Palade (recepționer - SC Stop SRL Constanța).
 
Ca interese, Adrian Palade a menționat calitatea de membru în Sindicatul Liber al Salariaților din Administrația Publică (SLSAP).
 
Declarații anterioare
 
În declarația de avere completată pe 19 aprilie 2021 și înregistrată pe 22 aprilie 2021, în calitate de polițist local (Primăria Constanța), cu domiciliul la Băneasa, în județul Constanța, Adrian Palade a menționat apartamentul, autoturismul și cele două credite bancare, datele fiind identice cu cele din declarația depusă în 2022.
 
Veniturile anuale ale familiei Palade, aferente declarației de avere depuse în 2021, au cuprins următoarele sume, din salarii - 65.800 lei (Adrian Palade, polițist local - Primăria Constanța), 27.600 lei (Valentina Palade, recepționer - SC Stop SRL Constanța)
 
Și în această declarație Adrian Palade a menționat calitatea de membru în SLSAP.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Adrian Palade.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Elena Cerbănescu, consilier la Agenția pentru Protecția Mediului Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii