Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
05:16 26 04 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Averea şi interesele În 2011, Laura Roxana Pop, consilier DJST, a achiziţionat o casă şi un teren intravilan (document)

ro

09 Sep, 2015 00:00 1319 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Laura Roxana Pop, consilier superior I, treapta I, în cadrul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret (DJST) Constanţa, şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese pe 27 aprilie 2015. În declaraţia de avere, Laura Roxana Pop a menţionat un teren şi o casă de locuit, la ambele fiind coproprietar alături de Cristian Pop. Terenul, intravilan, este situat în Constanţa, are o suprafaţă de 195 de metri pătraţi şi a fost dobândit în 2011, prin contract de vânzare-cumpărare. În Constanţa este şi casa de locuit, în suprafaţă de 143 de metri pătraţi, obţinută tot în 2011, prin contract de vânzare-cumpărare.

La capitolul „datorii“ este menţionat un credit bancar în valoare de 58.000 de euro, contractat în anul 2011 de la BC Intesa Sanpaolo Bank Romania SA şi scadent în anul 2045. La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat“, Laura Roxana Pop a declarat următoarele sume: venit anual încasat - 32.369 brut (monedă nespecificată) de la DJST Constanţa, pentru contabilitate; 838 brut (monedă neprecizată) de la DJST Constanţa (premiere activitate sportivă). Consilierul DJST nu declară interese.
 
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii