Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
21:06 23 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Apartament şi autoturism Averea şi interesele Dumitriţei Jigoreanu, inspector clasa I la DJST Constanţa (document)

ro

11 Sep, 2015 00:00 1180 Marime text
Aleşii locali, demnitarii, persoanele cu funcţii de conducere şi control şi funcţionarii publici aveau obligaţia ca, până la data de 15 iunie, să îşi depună sau să îşi actualizeze declaraţiile de avere aferente anului 2014. Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele demnitarilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din judeţul Constanţa şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

Dumitriţa Jigoreanu, inspector clasa I, grad principal, la Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa (serviciul contabilitate), şi-a depus declaraţia de avere şi pe cea de interese pe 8 mai 2015. Angajatul DJST Constanţa a menţionat în document un apartament şi un autoturism. Locuinţa se află în Constanţa, are suprafaţa de 54 de metri pătraţi şi a fost dobândită în anul 1987, prin cumpărare. Coproprietari sunt Dumitriţa Jigoreanu şi Eugen Jigoreanu (soţul acesteia), cota parte fiind 1/2. Autoturismul, o Skoda Octavia Tour, are anul de fabricaţie 2008 şi a fost achiziţionat prin cumpărare.

La rubrica „venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, sunt trecute următoarele sume, ca venituri anuale încasate: 17.463 de lei brut - salariul Dumitriţei Jigoreanu de la DJST Constanţa; 3.000 de dolari şi 2.000 de lire - sume încasate de Eugen Jigoreanu de la Nedcom Shipping pentru „reparaţii navale“; 450 de lei - sumă primită de Dumitriţa Jigoreanu de la DJST Constanţa, ca „premiere activitate sportivă“.
Inspectorul DJST nu declară interese.

Ti-a placut articolul?

Comentarii