Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:41 18 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Angelica Curlișcă, șef secție la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

17 Feb, 2024 10:51 667 Marime text

Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.

În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Angelicăi Curlișcă, șef secție la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.În declaraţia de avere completată pe 11 iunie 2023, Angelica Curlișcă a menționat că deține un apartament dobândit în 2018, în suprafață de 37,5 mp, în Constanța.

Aceasta are și un credit la OTP Bank România în valoare de 151.429 lei, scadent în 2032.

La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, a menționat suma de 51.910 lei, încasată de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

La capitolul interese, Curlișcă a menționat că este membru al Balkan Environmental Association și membru EMSEA (European Marine Science Educators Association).

PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Angelicăi Curlișcă.Citește și:

Averea și interesele Veronicăi Daniela Antone, șef serviciu la Complexul Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Constanţa (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii