Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:19 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anca - Florina Paraschiv, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

27 Feb, 2023 00:00 1400 Marime text

 
• Anca - Florina Paraschiv este comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Anca - Florina Paraschiv a înscris două terenuri, o casă de locuit și un autoturism, dar a menționat și un credit bancar.
• Anca - Florina Paraschiv nu a declarat interese.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale Ancăi - Florina Paraschiv, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 8 septembrie 2022, Anca - Florina Paraschiv a menționat că, împreună cu familia, deține două terenuri, o casă de locuit și un autoturism, dar a menționat și un credit bancar.
 
Potrivit documentului, terenul și casa sunt la Râmnicu Vâlcea, în județul Vâlcea, și toate au fost dobândite în 2022.
 
Unul dintre terenuri este inclus la secțiunea „alte categorii de terenuri extravilane, dacă se află în circuitul civil“, are suprafața de 430 de metri pătrați, iar proprietarul, Anca - Florina Paraschiv (cu cotă parte 100%), l-a obținut prin moștenire.
 
Celălalt teren este intravilan, are 309 metri pătrați, a fost obținut prin contract de donație, Maria Juncu și Anca - Florina Paraschiv fiind coproprietari (cu cotă parte 50%).
 
Casa de locuit are suprafața de 78 de metri pătrați, iar, la fel ca terenul precedent, Maria Juncu și Anca - Florina Paraschiv au cotă parte 50%, în calitate de coproprietari, modul de dobândire fiind tot contract de donație.     
 
Autoturismul este marca Renault, an de fabricație 2008 și a fost achiziționat prin contract de vânzare - cumpărare.
 
Anca - Florina Paraschiv a menționat în declarația de avere și un credit bancar la ING Bank Romania, în valoare de 80.000 de lei, contractat în anul 2022 și scadent în 2027.  
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Anca - Florina Paraschiv a înscris venituri din salarii, astfel: 32.952 lei (de la comuna Agigea), 9.576 lei (de la Asociația Grup Local Dobrogea Sud Agigea) și 3.203 lei (de la Școala Gimnazială „Ion Borcea“ Agigea). 
 
Anca - Florina Paraschiv nu a declarat interese.
 
Înainte de Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, Anca - Florina Paraschiv a activat la Primăria Agigea, iar în declarația de avere completată pe 18 aprilie 2022, în calitate de inspector superior la Comuna Agigea, a menționat autoturismul Renault și credit la ING Bank Romania, în sumă de 56.700 lei, contractat în 2020 și scadent în 2025. Veniturile sunt aceleași ca în declarația din 8 septembrie 2022, iar ca interese Anca - Florina Paraschiv a menționat calitatea de membru în Sindicatul Funcționarilor Publici. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale Ancăi - Florina Paraschiv.
 
Citește și:
 
Elena Ghinea, comisar la Garda Națională de Mediu - Comisariatul Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii