Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
12:09 15 09 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Doliu în lumea cinematografiei! Un cunoscut scenograf s-a stins din viaţă

ro

22 Aug, 2019 14:21 787 Marime text

Doliu în lumea cinematografiei, Călin Papură, cel mai celebru scenograf din România a încetat din viață azi noapte. Cei care l-au cunoscut și au lucrat cu el îl plâng pe rețele de socializare, potrivit huff.ro.

Moartea lui Călin Papură ar fi survenit în urma unui atac de cord.

Filmografie – design de producţie

Hawaii (2017) Trailer
Octav (2017) Trailer
Scurtcircuit (2017) Trailer
The Crucifixion / Cronicile fricii (2017)
Live (2015) Trailer
Nameless (2015)
The Miracle of Tekir / Miracolul din Tekir (2015) Trailer
A Farewell to Fools / Condamnat la viață (2013) Trailer
Puzzle (2013) Trailer
Sunt o babă comunistă (2013) Trailer
Youth Without Youth / Tinerețe fără tinerețe (2007) Trailer
Return of the Living Dead: Necropolis (2005) Trailer
Return of the Living Dead: Rave to the Grave (2005)
Le père Goriot / Moș Goriot (2004)
Atlantis – Das ewige Rätsel (2000)
Balanța (1992)

Filmografie – scenografie

Live (2015) Trailer
Poveste de dragoste (2015) Trailer
Sunt o babă comunistă (2013) Trailer
După dealuri (2012) Trailer
L’enfance d’Icare / Copilăria lui Icar (2009) Trailer
Restul e tăcere (2008) Trailer
Youth Without Youth / Tinerețe fără tinerețe (2007) Trailer
Examen (2003)
Furia (2002)
După-amiaza unui torționar (2001)
Piso porta (2000)

Ti-a placut articolul?

Comentarii