Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 6 mai 2014

ro

06 May, 2014 09:43 2354 Marime text
Familia îndurerată anunţă decesul celei care a fost o soţie, mamă, bunică şi străbunică devotată, Tonca Idu. Înmormântarea va avea loc mâine, ora 12.30, în Eforie Sud. Dumnezeu s-o odihnească în pace!

Colectivul SC Octogon Shipping Services SRL este alături de familia Idu Corneliu în greaua pierdere pricinuită de decesul mamei sale. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate!
 
Salariaţii IDU SHIPPING & SERVICES SRL Constanţa sunt alături de capt. Corneliu Idu în clipele grele pricinuite de decesul mamei sale. Sincere condoleanţe familiei. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
 
Suntem alături de colega noastră Laura Ungureanu la trecerea în nefiinţă a celei ce a fost bunică dragă Tonca Idu. Colegii de la IDU SHIPPING & SERVICES SRL Constanţa.

Familia Stănculescu George şi Ginetta, cu sufletele îndurerate, regretă moartea celei care a fost un om deosebit de bun şi blând, Tonca Idu. Suntem alături de întreaga familie Idu Corneliu. Dumnezeu s-o odihnească în linişte!

Suntem alături de fam. Boncotă în greaua încercare pricinuită de dispariţia celei care a fost mamă şi soţie Boncotă Marioara. Nu te vom uita niciodată. Verişorii Tudoriţa, Marilena, Lenuţa, Titi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii