Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 29 mai 2014

ro

29 May, 2014 09:11 4046 Marime text
Suntem alături de familie la pierderea celui care a fost ing. Ion Hera. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe colegei noastre, Aneta. „Familia“ COMAT.
 
Cu profundă compasiune, colectivul TMUCB SA – Sucursala Midia este alături de colegul lor, domnul ing. Pieptea Gabriel, în greaua pierdere suferită de decesul tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanţe întregii familii!
 
Cu inimile îndurerate anunţăm încetarea din viaţă a celui care a fost cumnat şi unchi Lungu Vasile. Suntem alături de familie în marea durere. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată! Angela cumnată, Tatiana, Gabriel şi Gabriela nepoţi.
 
Familia Babu Mircea, Stela şi Maria-Magdalena sunt alături de Marioara, soţie, şi copiii Marius şi Gabriela în marea durere pricinuită de încetarea din viaţă a celui ce a fost Lungu Vasile. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să-l ierte!
 
Cu adâncă durere în suflet familia Uzum Mihai (frate), cumnata şi nepoţii sunt alături de familia fratelui decedat, Uzum Constantin. Nu te vom uita niciodată.
 
Cocea Zoia şi copii anunţă cu durere în suflet decesul fratelui şi unchiului lor, Uzum Constantin. Flori şi lacrimi pe tristu-i mormânt.
 
Taraş Mândra soră, nepoţii Robert şi Tatiana anunţă cu durere în suflet încetarea din viaţă a fratelui şi unchiului Lungu Vasile. Suntem alături de voi în marea durere. Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată!
 
Vestea trecerii în nefiinţă a celui care a fost Uzum Constantin ne-a întristat profund. Ne vom aminti mereu de profesionalismul şi colaborarea deosebită dintre noi. Suntem alături de familia îndurerată şi colegii de la CN Transelectrica SA-ST Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească! Colegii de la „Smart“ SA SM Constanţa.
 
Cu adâncă durere în suflet, familia Beşcucă, naşii, sunt alături de familia Hera în aceste momente grele pricinuite de decesul fulgerător al celui care a fost Hera Ion. Te vom păstra mereu în amintirea noastră! Sincere condoleanţe!
 
Familia îndurerată anunţă decesul fulgerător al celui ce a fost Constantin Uzum. Soţia, fiica şi fratele. Înmormântarea va avea loc azi, ora 14.30, Cimitirul Central.
 
Familia Paris Stere şi Maria împreună cu copiii anunţă cu adâncă durere în suflet decesul cumnatului, fratelui şi unchiului, Uzum Constantin. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Regrete eterne pentru cel ce a fost Alexandru Pieptea soţ, tată şi bunic de neegalat. Suntem alături de Mioara, prietena noastră de o viaţă şi de Gabi, Cristina şi copiii ce nu-l vor uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească! Familia Roca
 
Colegii de serviciu sunt alături de cpt. Cdor ing. Valerică Roşca şi de familia sa acum, când se despart de cea care a fost mamă şi bunică iubitoare, Lucica Roşca. Dumenzeu să o odihnească!
 
Sincere condoleanţe familiei la dispariţia celui ce a fost Alexandru Pieptea, fost coleg de serviciu (ICRA Constanţa), excelent profesionist, soţ, tată şi bunic devotat şi iubitor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Trandafirescu Adriana şi Mirciu Florina.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii