Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 25 noiembrie 2014

ro

25 Nov, 2014 08:33 4098 Marime text
Devastat de durere, soţul Frangu Nicolae anunţă decesul soţiei, Zoe Frangu, cea care a fost judecător şi preşedintele Curţii de Apel Constanţa. Înmormântare are loc astăzi, la Cimitirul Central. Slujba va avea loc la Biserica Sfinţii Constantin si Elena, la ora 13.00.
 
Profund regret la trecerea spre cele veşnice a celei ce a fost un om deosebit Zoiţa Frangu. Transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate! Odihnească-se în pace! Familiile Nechita şi Chiriac din Iaşi.
 
Avocaţii din Baroul Constanţa împărtăşesc durerea dispariţiei premature a doamnei judecător Zoie Frangu şi sunt alături de domnul avocat Constantin Frangu şi familie. Dumnezeu să o odihnească!
 
Familia Constantin şi Cati Frangu împreună cu copiii George şi Elena Muceanu, Mirculeţ şi Maria, zdrobiţi de durere la trecerea în nefiinţă a cumnatei noastre Zoe Frangu, judecător şi preşedinte la Curtea de Apel Constanţa, suntem alături de fratele nostru Nicu Frangu şi copiii: Costa şi Simona, Dumi.
 
Nepoţii din partea familiei Frangu: Mitcu şi Cristina Frangu, Elena şi Mihai Gheorghilaş, George şi Elena Muceanu, Mirculeţ şi Maria Frangu, cu profund regret anunţă trecerea în nefiinţă a mătuşii noastre Zoiţa Frangu, judecător. Mătuşică dragă nu te vom uita niciodată!
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt alături de familia îndurerată în greaua pierdere a domnului Moise Dumitru, magistrat-pensionar ce a deţinut în carfieră funcţii de conducere în cadrul Parchetului Curţii de Apel Constanţa. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
 
Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa sunt alături de familia îndurerată în greaua pierdere a doamnei judecător Zoiţa Frangu, preşedinte al Secţiei Penale a Curţii de Apel Constanţa. Dumnezeu s-o odihnească în pace!
 
Un pios omagiu celui ce a fost procuror Moise Dumitru din partea familiei Pulbere Georgiana, Adina şi Silvia Sterliu. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească în linişte şi pace!
 
Familia Stere şi Toca Frangu, Constantin şi Cati Frangu, un pios omagiu cumnatei noastre Zoe Frangu, un monument de moralitate şi profesionalism în slujba dreptăţii. Suntem alături de fratele nostru Nicu Frangu şi copiii. Nu te vom uita niciodată!.
 
Un pios omagiu celei ce a fost judecător Frangu Zoiţa din partea familiei Pulbere Georgiana şi Adina. Sincere condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în linişte şi pace!
 
Familia Costică şi Chiraţa Vlahbei – părinţi, cu profund regret anunţă trecerea în nefiinţă a fiicei lor Zoiţa Frangu – judecător şi fost preşedinte la Curtea de Apel Constanţa, la numai 58 de ani. Nu te vom uita niciodată scumpa noastră!
 
Familia Stere şi Toca Frangu, împreună cu copiii Mircu şi Cristina, Mihai şi Elena, înmărmuriţi de durere şi cu profund regret anunţă decesul celei care a fost Zoe Frangu judecător şi preşedinte la Curtea de Apel Constanţa. Suntem alături de fratele nostru Nicu Frangu şi copii Costa, Dumi, Simona. Dumnezeu s-o odihnească!
 
Suntem alături de familia Frangu Nicu în greaua încercare pricinuită de trecerea în nefiinţă a celei ce a fost Frangu Zoe magistrat demn de urmat. Cu durere în suflet Mariana şi Dafina Daculai. Dumnezeu să o odihnească în pace!
 
Capt. Corneliu Idu regretă trecerea în nefiinţă a celui ce fost bun coleg şi excelent profesionist Baciu Leon.
 
Colectivul Octogon Shipping & Services transmite familiei sincere condoleanţe ca urmare a dispariţiei celei ce a fost Bebe Baciu. Dumnezeu să-l odihnească în pace!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii