Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:30 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunțuri 25 iulie 2017

ro

25 Jul, 2017 12:30 1832 Marime text
Colectivul Colegiului Național Pedagogic „Constantin Brătescu“ deplânge trecerea fulgerătoare în neființă a domnului DUMITRU LUPU, compozitor respectat și apreciat! Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să-l odihnească!
 
O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer lasând în urmă o nemărginită durere și un gol imens. Familia Deli-Iorga Marcela și Aurelia, își iau rămas bun de la LUNGEANU CONSTANTIN, dar amintirea unui om deosebit va rămâne veșnic în sufletele noastre. Sincere condoleanțe familiei!
 
Un gând de alinare, compansiune și mângaiere pentru familia Lungeanu la ceas de grea încercare, pricinuită de moartea celui ce a fost, șot și părinte. Bunul Dumnezeu să-i de-a odihnă veșnică în Împărăția Sa. Asociația de Proprietari 793.
 
Cu adâncă durere în suflet vecinii deplâng încetarea din viață a celui ce a fost CASINEAU ION și transmit sincere condoleanțe familiei. Corpul neînsuflețit se află depus la Casa mortuară Niculeascu, iar înmormântarea va avea loc astâzi, la ora 12.00, la Cimitirul Central.
 
Cu adâncă durere în suflet anunțăm trecerea în neființă  a celei care a fost un om deoseibit, GRIGORE ELENA, pensionară din 1900, secretară la ITSAIA. Înmormântarea va avea loc azi, la ora 13.00, la Cimitirul Municipal Sf. Petru și Pavel, strada Baba Novac, iar masa la restaurant Delfinul. Nu te vom uita niciodată! Dumnezeu să te odihnească în pace! Soțul Panait, Anabella, Simion.
 
Întregul colectiv al Colegiului Național Pedagogic „ Constantin Brătescu“ este alături de doamna director adjunct, profesor MIHAELA TUDORACHE, în momentele grele pricinuite de decesul fulgerător al tatălui. Sincere condoleanțe și odihnă veșnică!
 
 
 
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii