Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Anunţuri 15 - 16 noiembrie 2014

ro

16 Nov, 2014 14:23 3046 Marime text
Copiii Cristian, Sima, nepoata Thea Darina, cu durere în suflet anunţă încetarea din viaţă a celei ce a fost mamă, soacră, bunică şi un profesor deosebit, Tomoş Margareta.
 
Familia Mihu Mihai deplânge dispariţia distinsei doamnei profesor, Tomoş Margareta. Regrete eterne!
 
Suntem alături de familia îndurerată a celei ce a fost Tomoş Margareta. Sincere condoleanţe! Dumnezeu să o aibă în pază! Familia Cealera, Rondoleanu, Koutsios
 
Familia Radu Cristian transmite condoleanţe familiei îndurerate a celei ce a fost Tomoş Margareta. Dumnezeu să o odihnească!
 
A plecat din lumea celor drepţi un om şi un profesor remarcabil, doamna Tomoş Margareta. Dumnezeu s-o ierte! Cuscrii Stere şi Tinca Mihu
 
Zi de tristă amintire, în care comemorăm 35 de ani de la tragedia petrolierului INDEPENDEŢA – cea mai mare catastrofă din istoria navigaţiei româneşti.
 
În ziua de 15 noiembrie 1979, nava INDEPENDEŢA a fost victima unei coliziuni în Marea Marmara, la intrarea  în Strâmtoare a Bosfor, în urma căreia 42 de marinari români au decedat în condiţii inimaginabile (11 nu au mai fost găsiţi niciodată).
 
A fost o uriaşă tragedie, care a lăsat în urmă văduve, familii îndurerate, suflete dărâmate, sicrie, cruci morminte de apă, destine distruse, amintiri lugubre, dar şi 45 de copii orfani. Fie ca amintirea acestor eroi să dăinuie veşnic în memoria noastră! Fie ca Dumnezeu să le aibă sufletele în pază! Fie ca Dumnezeu să le ocrotească familiile şi urmaşii! Constantin Cumpăna, autorul cărţii „Tragedia navei INDEPENDENŢA”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii