Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:47 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A murit Alexandru Socol, membru al organizației "Corupția Ucide"

ro

20 Dec, 2020 14:40 1622 Marime text
  • Alexandru Socol, unul dintre cei mai activi protestatari #rezist s-a stins din viață.

Anunțul morții lui Alexandru Socol a fost făcut de fratele său, care nu a oferit detalii despre modul în care s-a stins acesta.

Florina Presadă, parlamentar USR, a spus că Alexandru Socol suferea de depresie.

 

Adio, Alex! Am stat în caravana “Fără Penali” alături de Alexandru Socol în vara lui 2018 niște săptămâni. Era omul din spatele aparatului de fotografiat, omul care te făcea să zâmbești și te încărca cu energie fix atunci când credeai că nu mai poți. Aici este într-unul din rarele momente când nu era el cel care făcea fotografiile, deși aparatul folosit era al lui. Alex s-a dus pentru că nu am reușit, noi toți cei care l-am cunoscut, să îi oferim ajutorul de care avea nevoie. Depresia e grea, te duce în hău, dar e o boală care se tratează.

E păcat, e strigător la cer, să nu conștientizăm importanța acestui tratament! Sunt vieți pe care le putem salva, oameni pe care i-am putea avea încă lângă noi dacă am înțelege cât de util e acest tratament! Îmi pare rău, Alex, că nu te-am putut ajuta! Iartă-ne tu pe noi! Și iartă-mă că acum nu pot să zâmbesc, a scris Florina Presadă pe pagina sa de Facebook.



Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii