Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:32 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zebrano Restaurant & Bar pregăteşte constănţenilor o petrecere de neuitat pentru noaptea de Revelion 2017 (galerie foto)

ro

28 Dec, 2016 19:05 17538 Marime text
Dacă încă nu v-aţi decis unde veţi sărbători trecerea dintre ani, însă vă doriţi să luaţi parte la o petrecere sofisticată, unde nu vor lipsi muzica bună dar şi bucate pe alese, puteţi opta pentru Zebrano Restaurant & Bar, din zona peninsulară a Constanţei. Situat pe Bulevardul Tomis nr. 12, Zebrano Restaurant & Bar promite tuturor invitaţilor distracţie de zile mari, un meniu sofisticat şi program artistic din care care va cuprinde muzică live cu Lisa şi George Călin, foşti concurenţi ai showului de televiziune XFactor. La fel ca de fiecare dată, Zebrano Restaurant & Bar pregăteşte momente unice pentru clienţi, cu invitaţi deosebiţi care fac spectacol la fiecare reprezentaţie, iar conducerea localului promite ca şi 2017 să fie marcat de evenimente aparte şi invitaţi pe măsură.
 
Constănţenii vor putea consuma în noaptea dintre ani la aperitiv andive cu brânzeturi şi nuci, vol-au-vent cu ragout de pui şi ciuperci, pere cu pastă blue fromaggi şi prosciutto crudo, cornet cu parfait de ficat de raţă cu portocale, spumă de ton şi pasta de măsline kalamata, Gondolă de cartof cu cremă de hrean şi pastramă de vită, ruladă de caşcaval în crustă de mac, clătită sărată cu piept de pui şi parmesan, cuillere cu icre de ştiucă şi germeni şi castrevete cu tăiţei chinezeşti.
 
Cum în noaptea de Revelion tradiţia spune că trebuie să mâncăm peşte ca să ne strecurăm printre probleme în noul an precum peştele prin apă, din meniul festiv nu va lipsi somonul, care va fi servit cu gratin de cartofi cu broccoli şi baby carrot în sos butterfish cu lămâie şi capere.
 
Felul principal al meniului de sărbătoare va consta în pulpă de raţă confiată cu piure de mazăre, muşchi de porc cu roşii secchi, rucola şi mozzarella cu orez sălbatic, fulgi de migdale, parmesan şi salată radicchio.
 
Noaptea va fi îndulcită cu Black & White Lava Cake, o prăjitură delicate, cremoasă şi aromată care îi va face pe constănţeni să zâmbească noului an care începe.
 
Nici băuturile fine nu vor lipsi, Zebrano Restaurant & Bar pregătind pentru invitaţi un Free Bar, care va cuprinde Whisky Johnnie Walker BLACK LABEL, cu o vechime de 12 ani, Vodka Russian Standard, Martini (alb/roşu), Gin, vinuri: Cuvee Blanc -Ego (sec), Cuvee Sophie -Ego (demisec), Individo Cabernet Sauvignon Merlot -Chateau Vartely (sec-rose), Castel Bolovanu Cabernet - Vinarte (roşu-sec). La bar vor fi servite cocktailuri, Long Drinks & Shot-uri, răcoritoare: Coca Cola, Fanta, Sprite, apă minerală carbogazoasă şi plată (0,75 l), sucuri natural de portocale şi de mere, espresso, cappuccino şi alte sortimente de cafea, dar şi nelipsita şampanie care se va ciocni la miezul nopţii.
 
Cei interesaţi trebuie să ştie că preţul participării la petrecere este de 360 de lei de persoană, iar rezervări se fac la numerele de telefon: 0732.973.778 şi 0727.709.912, dar şi la Zebrano Restaurant & Bar, de pe bulevardul Tomis nr. 12. Mai multe informaţii puteţi afla şi de pe Facebook.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii