Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:53 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mondo Cafe, un restaurant de centru cu oferte la cafea şi la meniul zilei (galerie foto)

ro

07 Oct, 2015 00:00 3420 Marime text
 

Restaurantul Mondo Cafe este situat pe bulevardul Tomis, aproape de intersecţia cu bulevardul Mamaia. La prima vedere, nu pare să se fi făcut vreo investiţie consistentă, însă am constatat, când am intrat în local, că acesta arată chiar bine, fiind folosit un concept unitar în vogă. În schimb, mesele sunt prea mici, ceea ce incomodează.

 
De luni până vineri, între 8.00 şi 13.00, o Cola şi un espresso costă 8 lei, iar între 11.30 şi 15.30, meniul zilei costă 20 de lei şi ai de ales între o pizza plus o Cola sau o ciorbă, felul doi şi o Cola. De ştiut că trebuie să întrebi ospătarul care sunt tipurile de ciorbă sau de mâncare principală.
 
Meniul e luat foarte în serios la Mondo Cafe: e scurt şi inspiră încredere din prima. Bucătărie internaţională, mai degrabă clasică, fără să caute să iasă în evidenţă cu orice preţ. O supă costă 10 lei, produsele din carne de pui au preţuri între 19 şi 27 de lei, o salată costă între 16 şi 18 lei, o pizza - între 15 şi 30 de lei, iar pe o porţie de paste dai maximum 18 lei. Specialităţile bucătarului sunt rulouri din piept de pui (28 de lei), scalopina de pui (28 de lei) şi rulouri picante din carne de porc (27 de lei). O cafea sau un suc costă 6 lei, o bere - 5 lei, iar pentru desert, trebuie să întrebi ospătarul.
 
Eu am comandat pizza Quattro Stagioni. A fost puţin mai crocantă decât era cazul şi nu deosebit de bună la gust. Serviciul a fost cam lent, excesiv de formal, cu o politeţe exagerată, care nu folosea la nimic în ambianţa de acolo, dimpotrivă, unii l-ar percepe ca agasant de-a dreptul.
 
Clienţi nu prea am văzut, ceea ce e descurajator. Preţurile sunt acceptabile.

Ce spune Registrul Comerţului

Restaurantul Mondo Cafe funcţionează pe societatea Aset Line SRL, înfiinţată în anul 2009, cu sediul social în localitatea Ovidiu, judeţul Constanţa, având ca principală activitate „comerţ cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare“.
 
Conform datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 6 octombrie 2015, capitalul social subscris este de 400 de lei, iar asociaţi în firmă sunt Cristina Ghiţulescu şi Luigi Carbone, care mai deţine şi calitatea de administrator. Ghiţulescu mai figurează în alte trei firme, dintre care doar una este în funcţiune, iar Carbone mai apare în alte două societăţi, dintre care una radiată şi cealaltă în funcţiune.
 
Conform vrajitorul.eu, la finele anului 2013, Aset Line SRL înregistrase o cifră de afaceri de 63.791 de lei, o pierdere de 68.173 de lei şi niciun salariat.
 
Informaţii utile
Site: www.mondo-cafe.ro
E-mail: office@mondo-cafe.ro
Facebook: www.facebook.com/mondocafe.constanta
Telefon: 0766.463.620
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii