Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La Stars Cafe e la fel de frig ca şi afară! (galerie foto)

ro

18 Feb, 2014 00:00 8163 Marime text
Stars Cafe este situată pe strada Cişmelei, în zona pieţei Tomis Nord, chiar lângă Phoenix 1. La o primă vedere nu pare cine ştie ce. Însă, nici cu o simplă cafenea de cartier nu o poţi compara. Şi asta pentru că aici se organizează multe seri speciale de karaoke, de stand-up comedy şi altele cu specific, pe lângă serile de biliard de care te poţi bucura în oricare zi. Ca şi aranjament, designul nu este foarte elaborat, dar canapelele sunt confortabile şi este un local bun pentru grupuri.

Băile sunt curate, dar e ciudat că până să ajungi acolo treci pe lângă un fel de birou...plus că, băile sunt foarte mici, iar uşile nu se închid mai deloc. Preţurile sunt destul de mici, în fiecare zi între orele 10 – 16 puteţi comanda un espresso şi un suc la 7 lei, sau între orele 8 – 11 două cafele costă 6 lei. În restul orelor o cafea costă între 5 şi 10 lei, iar frappe-urile sunt maxim 12 lei. Limonadele, cocktailurile non-alcoolice şi fresh-urile nu costă mai mult de 10 lei. Sucurile sunt 5 lei, la fel şi apa, iar o bere costă 4 lei. Gama de vinuri nu este foarte variată, iar cel mai scump pe care cei de la Stars Cafe îl servesc este Zarea la 50 de lei sticla.
Servirea nu ne-a pus probleme şi nici nu mă aşteptam ca ospătara să fie atât de amabilă. Singurul aspect care mi-a displăcut a fost ventilaţia, pentru că în cafenea erau aproape 10 persoane care fumau simultan, „norul” de fum era vizibil, iar despre căldură nu mai spun... în condiţiile în care personalul stătea îmbrăcat ca pentru o plimbare pe munte!
 
Conform Registrului Comerţului, Stars Cafe funcţionează pe societatea comercială Eit Corp Team SRL şi este administrată de Adrian Robu.
 
Informaţii utile:
Adresa: Strada Cişmelei nr. 26
Facebook: https://www.facebook.com/eStarsCafe
Contact: 0732 528 473
Happy-hour: 08 – 11 sau 10 – 16
Program: Luni - Vineri 08.00 – 01.00 ; Sâmbătă – Duminică 10.00 – 02.00
Locuri de parcare: da
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii