Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:24 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gran Caffe, un local nu doar pentru karaoke, ci şi pentru un prânz consistent (galerie foto)

ro

04 Sep, 2015 00:00 2828 Marime text
Împărtăşind cu prietenii mei o foame devastatoare, ne-am îndreptat spre un restaurant la care eu nu fusesem până atunci decât pentru karaoke. La Gran Caffe, situat în zona Cazinoului din Mamaia, mergi să cânţi, nu pentru altceva (sau cel puţin asta credeam până recent).
 
Cred că viziunea aceasta o au mai mulţi, altfel nu îmi explic de ce, la ora 14 şi un pic, localul era gol. Norocul nostru, totuşi, pentru că, de obicei, când se întâmplă să fii singurul client, servirea este rapidă. Lucrurile nu au stat însă aşa, mâncarea venind cam greu. Dar a meritat aşteptarea!
 
Meniul nu este foarte variat, astfel că nu mi-a fost greu să decid ce urma să comand. O pizza costă între 15 şi 52 de lei (depinde de dimensiune şi de ingrediente), pastele au preţuri între 14 şi 19 lei, ciorbele - 9 - 13 lei, pe un sandwich poţi da între 14 şi 18 lei, iar o salată costă între 14 şi 19 lei. Meniurile, consider eu, sunt cele mai avantajoase! Mănânci un sniţel/piept pui la grătar/ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiţi, lipie, desert şi un suc sau o apă, cu 19,90 lei! Nu aveam chef de ciorbe, aşa că am ales unul dintre meniuri, şi anume cel cu ceafă de porc.

Îndrăznesc să spun că o lipie mai bună decât aceasta nu am mâncat niciodată. În schimb, ceafa a fost cam tare, dar gustoasă. Meniul a cuprins şi un sos foarte bun, iar la final, ne-au fost aduse clătite. Ospătarul ne-a întrebat cu ce dorim umplutura, iar eu am ales ciocolată. Şi acestea au fost pe gustul meu.

 
Acest prânz m-a costat 20 de lei, un preţ mai mult decât decent pentru un meniu consistent şi gustos.

Ce spune Registrul Comerţului

Gran Caffe funcţionează pe societatea Teo Doi SRL, cu sediul în Mamaia, zona Cazino, înfiinţată în anul 2004, care se ocupă de „restaurante“.
 
Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului în data de 2 septembrie 2015, asociatul unic al firmei este Ildis Teofic, care mai deţine şi calitatea de administrator, alături de Erchean Teofic. Ildis Teofic nu mai figurează ca asociat în nicio altă societate.
 
Conform vrajitorul.eu, la sfârşitul anului 2013, Teo Doi SRL a înregistrat o cifră de afaceri de 249.498 de lei, un profit de 63.376 de lei şi doi salariaţi. La finele anului 2012, firma înregistrase o cifră de afaceri de 123.888 de lei, un profit de 18.590 de lei şi cinci salariaţi.
  
Informaţii utile
 
Facebook: www.facebook.com/pages/Gran-Caffe
Site: pizzagrancaffe.ro
Telefon: 0730 424 000
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Nu.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii