Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Fish House - Baraca Pescarului, cel mai nou restaurant cu specific pescăresc din Portul Tomis (galerie foto)

ro

11 Jun, 2014 00:00 9931 Marime text
Fish House - Baraca Pescarului invită clienţii într-o atmosferă elegantă, ce combină stilul vechilor cherhanale cu cel al restaurantelor mediteraneene moderne. Deşi este cel mai nou restaurant cu specific pescăresc din Portul Tomis, Baraca Pescarilor se poate lăuda cu bucătari care au experienţă de zeci de ani şi, implicit, cu preparate dintre cele mai diverse şi mai delicioase. Fie că eşti în căutarea unor porţii generoase de preparate tradiţionale din peşte, fie că vrei să-ţi rafinezi gusturile în materie de fructe de mare, la Baraca Pescarilor vei avea parte, cu siguranţă, de experienţe culinare inedite. 

Supa cremă cu fructe de mare, gătită după o reţetă proprie, este, de departe, atracţia principală din meniu. Mai prejos nu se lasă nici clasicul borş al pescarilor, după o reţetă originală pescărească. La aperitive, pe lângă binecunoscutele icre, la Baraca Pescarului poţi alege dintr-o varietate de bruschetti cu diferite tipuri de peşte, iar pentru pretenţioşi, bucătarii vor prepara cele mai sofisticate salate cu fructe de mare. Pentru a-i păstra toate aromele, peștele este preparat doar la grill sau la cuptor, oferta fiind foarte diversificată.

Veți putea gusta aici de la calcan, doradă, somon, crap, zargan și șalău, până la chefal, hanus, scrumbie și chiar hamsie. De asemenea, pentru cei care nu sunt adevărați fani ai peștelui, bucătarii sunt pregătiţi cu alternative din porc și pui. Iar dulciurile pot satisface, în mod cert, orice gust. Dacă ajungi aici, trebuie neapărat să încerci desertul casei - „Iubirea fierbinte“, o combinație interesantă de înghețată de vanilie, preparată la tigaie cu unt și zahăr, sos de fructe de pădure și frișcă, toate îmbinate perfect cu aroma fulgilor de migdale. Cu adevărat o încântare a papilelor gustative! Nici la capitolul băuturi nu lipseşte diversitatea, astfel că la Fish House poţi să bei orice, de la bere draught până la vinuri rafinate din cele mai cunoscute crame din Italia și chiar frehs-uri și cocktail-uri.

Informaţii utile

Adresa: Portul Turistic Tomis
Facebook: https://www.facebook.com/BaracaPescarului?rf=443189309100608
Foursquare: https://foursquare.com/v/rosticceria-da-michele/5173ebc3498e64648ec7ad58?ref=atw
Program: zilnic, între orele 8:00 şi 24:00
Telefon: 0733287477.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii