Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:01 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Arthur Pub, un local cu mâncare mai multă în meniu şi mai puţină în farfurie (galerie foto)

ro

01 Nov, 2016 00:00 14425 Marime text
Arthur Pub este un loc interesant, situat pe bulevardul Mamaia 155, în municipiul Constanţa. A fost gândit după conceptul de pub irlandez, iar atmosfera şi serviciile lasă impresia că nu prea sunt de acolo. Este un local frumos amenajat, cu atenţie şi cu un concept unitar, foarte plăcut. Sunt multe camere, cămăruţe, săli şi alte încăperi care sunt amenajate fiecare în parte. Poţi să te destinzi ascultând muzică bună în timp ce stai de vorbă cu prietenii.
 
Meniul este unul obişnuit, nimic deosebit, cu preţuri acceptabile. Astfel, puteţi servi mic dejun (15 - 18 lei), preparate din carne de pui (19 - 35 de lei), preparate din carne de vită (25 - 60 de lei), preparate din carne de porc (25 - 40 de lei), burgeri (22 - 24 de lei), platouri (18 - 65 de lei), paste (22 - 26 de lei) sau salate (18 - 25 de lei). Dacă mergeţi între orele 8.00 şi 16.00, puteţi comanda o cafea + un suc la preţul de 6 lei, un cappuccino + croissant la preţul de 8 lei, o cafea + un croissant la preţul de 7 lei sau un fresh + un croissant la preţul de 10 lei. În plus, în intervalul 8.00 - 11.00, la orice omletă comandată primeşti o băutură răcoritoare din partea casei. În rest, o cafea sau un suc costă 6 lei.
 
Mi-am luat un mix grill (40 de lei), care conţinea cârnaţi semi-afumaţi, cârnaţi de bere, ceafă de porc şi coaste de porc. Asta doar în meniu, căci pe farfurie au venit doar cârnaţii şi coasta de porc, fără ceafă. A fost bun, însă nimic deosebit.
 
În ceea ce priveşte măsurile de siguranţă, nu am văzut afişat planul de evacuare în caz de incendiu. M-au întrebat dacă achit cash sau cu cardul şi mi-au dat, odată cu nota, şi bonul fiscal. În acest local, legea este aplicată şi nu se fumează în interior.

Ce spune Registrul Comerţului

Arthur Pub funcţionează pe societatea ATG Roof SRL, înfiinţată în acest an, cu sediul în comuna Corbu, judeţul Constanţa, care are ca obiect principal de activitate „lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii“. Potrivit datelor furnizate de Registrul Comerţului la 31 octombrie 2016, asociat unic şi administrator în firmă este Dragoş Dumitru Mazilu, care nu mai figurează în nicio altă societate.
 
Informaţii utile:
Facebook: https://www.facebook.com/ArthurPub/
Telefon: 0755 565 555
E-mail: new.arthur.pub@gmail.com
Web: http://www.arthurpub.com/
Wi-Fi: Da
Locuri de parcare: Da
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii