Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:16 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antica Pasticceria D'Italy, unicitatea italiană pe meleaguri autohtone (galerie foto)

ro

05 Jun, 2014 00:00 4770 Marime text
Restaurantul Antica Pasticceria D'Italy aduce unicitatea Italiei pe meleagurile autohtone, prin aerul tipic mediteranean pe care îl inspiră, de la preparate şi design, până la servire şi personal. Într-un cadru elegant, extravagant, atent studiat până în cele mai mici detalii, ce te invită, practic, să-l descoperi, vei avea parte de o experienţă cu adevărat inedită. Acest fapt se datorează, în primul rând, conceptului nou pe care localul îl aduce în România. Astfel, reţete ale marilor bucătari italieni, preparate întocmai, dar şi delicatese inovatoare, fanteziste, care poartă semnătura artiştilor culinari care lucrează aici, fac din acest local o destinaţie cel puţin interesantă. Pentru a garanta gustul autentic italian, toate produsele sunt importate din ţara de la malul Mării Mediterane, iar prăjiturile servite aici întruchipează arta maeştrilor cofetari italieni.

De asemenea, la Pasticceria D'Italy poţi alege dintr-o varietate de sortimente de îngheţată, de la clasicele arome de vanilie, ciocolată sau fructe, până la spagnola sau stracciatella. Personalul se remarcă prin promptitudine, amabilitate şi profesionalism, iar barmanii sunt adevăraţi experţi în tehnica „Latte Art“.

Desigur, într-un local cu specific italian, pizza şi pastele sunt adevăratele vedete, iar Pasticceria D'Italy nu face notă discordantă de la această regulă. Astfel, de la clasica lasagna alla bolognese şi cunoscuta pizza quatro stagioni, până la tortellini al ragù sau reţete speciale cu bresaola sau prosciutto crudo sau cotto, toate pot fi pe deplin savurate aici. Iar pentru a-ţi încheia seara perfect, alege la desert sufleul de ciocolată, care vine alături de o cupă de îngheţată, şi una dintre băuturile fine cuprinse în diversificatul meniu. Dacă vrei ceva natural, Pasticceria D'Italy se poate lăuda ca fiind unul dintre puţinele restaurante în care poţi să bei suc de rodii, din gama Bio Galvanina.

Fiind situat chiar în centrul Portului Tomis, Antica Pasticceria D'Italy aduce bucătăria clasică, tradiţională, în cel mai pur stil italian, într-un decor luminos, cu o privelişte impresionantă. După o singură vizită aici, poţi afirma că restaurantul face, într-adevăr, cinste întregului istoric culinar italian.

Informaţii utile

Adresa: Portul Turistic Tomis
Facebook: https://www.facebook.com/DItalyPasticceria
Foursquare: https://foursquare.com/v/bar-pasticceria-ditaly/5173f8c8e4b0158be60a524f
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii