Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antica Pasticceria D'Italy, o oază de linişte în zona cluburilor exclusiviste din Mamaia Nord (galerie foto)

ro

14 Jul, 2014 00:00 7892 Marime text
Situat în zona celor mai exclusiviste cluburi de noapte din Mamaia, localul Antica Pasticceria D'Italy te invită într-un periplu unic în fascinanta lume a artei culinare italiene, într-un ambient autentic şi boem. Un concept unic, ce îmbină tradiția renumitelor preparate italiene cu un spațiu modern și elegant.
Restaurantul despre care vorbim este locul ideal pentru a-ţi petrece o zi liniştită, în apropierea plajei, şi unde te poţi desfăta cu preparate delicioase, pregătite în spiritul italian. Ingredientele folosite respectă cele mai înalte standarde ale calităţii şi promit savoarea autentică a reţetelor mediteraneene.

Restaurantul a fost deschis anul trecut şi, în această vară, pentru a veni în întâmpinarea celor care caută relaxarea după o noapte zgomotoasă în club, localul propune un mic-dejun săţios, alături de o  cafea produsă de un brand italian de succes. Omletele deosebite, în combinaţii îndrăzneţe, dar şi cele clasice, garantează armonia gustului şi satisfacţia calităţii. Pentru o dimineaţă reuşită, puteţi alege şi din gama preparatelor de patiserie tipice bucătăriei din peninsulă, precum croissant-urile cu diferite umpluturi. Antica Pasticceria D'Italy are o ofertă diversificată şi completă de ceaiuri, ciocolată caldă şi specialităţi din cea mai pură cafea italiană.

Şi, pentru că italienii ştiu cu adevărat ce înseamnă distracţia, localul este, adesea, gazda unor petreceri ce se încheie târziu în noapte sau chiar dimineaţa, în zori. Astfel, la Antica Pasticceria D'Italy sunt organizate adevărate „nopţi italiene“, „stropite“ din plin cu vinuri din soiuri alese, aparţinând celor mai renumite case de vinuri din peninsulă, şi cocktail-uri rafinate. Mizând pe calitatea vinurilor italiene, ce fascinează prin complexitate şi versatilitate, chiar de la intrarea în restaurant ai ocazia să studiezi oferta de licori bahice, în două vitrine fiind atent aliniată o selecţie impecabilă de vinuri roşii, albe şi rosé, menite a satisface gusturi dintre cele mai rafinate.

Aşa cum binecunoscut în întreaga lume, Italia este patria pizzei şi a pastelor, iar bucătarii nu vor să îi dezamăgească pe cei care preferă celebrele preparate. Aveţi, aşadar, posibilitatea de a alege din meniu specialităţi şi delicatese provenite de la cei mai renumiţi producători din Italia. Înainte de a părăsi localul, nu uitaţi să încercaţi una dintre prăjiturile specifice, preparate de maeştri bucătari în laboratoarele proprii şi îmbogăţite cu o savoare unică. Indiferent dacă veţi alege delicioasa tartă veneţiană, sufleul de ciocolată, servit alături de orice sortiment de îngheţată, profiterolul umplut cu cremă de alune şi acoperit cu o bogată cremă de ciocolată, veţi descoperi gustul unic al unui preparat italian autentic.

Informaţii utile


Adresa: strada Siracusa, Mamaia Nord
Site: http://www.ditaly.ro/
Facebook: https://www.facebook.com/DItalyMamaiaNord
Telefon: 0726.498.436.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii