Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:17 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Spanac cu brânză cottage

ro

03 Jun, 2013 09:21 3735 Marime text
Ne-am cam saturat de spanacul cu ou si am incercat azi o varianta de spanac cu o branza care are succes la noi – Branza Cottage.

Ingrediente

    200 gr spanac
    70 gr couscous
    2-3 linguri branza Cottage
    1 lingura smantana
    1/2 catel usturoi (optional)
    sare

Mod de pregatire

Puneti spanacul pentru oparire in apa fierbinte si putin sarata si fierbeti 10-12 minute. In paralel fierbeti apa pentru couscous. Adaugati couscous-ul si mai fierbeti 3 minute. Acoperiti si asteptati alte 3 minute. Mixati sau tocati fin spanacul si amestecati-l cu 1 lingura de smantana si usturoiul dat prin razatoare. Adaugati amestecului couscous-ul si branza cottage si pranzul/cina este gata.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii