Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
01:28 11 07 2020 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că….La această dată, cântăreața Lidia Buble împlinște o frumoasă vârstă?

ro

09 Jun, 2020 00:00 302 Marime text


Lidia Buble s-a născut la data de 9 iunie 1993, Deva, Hunedoara, și este o cântăreață de muzică pop română.


Este cunoscută în piesele: Noi simțim la fel, Cămașă, Kamelia, Sub Apă ș.a.m.d.


Lidia Buble a cunoscut celebritatea atunci când Adrian Sînă de la Akcent a ales-o să cânte două hituri cu el. Piesele „Kamelia” și „Noi simțim la fel” se auzeau pe toate radiourile din România și din străinătate, având împreună peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, astfel că, în doar câteva luni de zile, dintr-o necunoscută, Lidia Buble a devenit star la vârsta de 21 de ani.


Pentru familia ei, însă, ea este doar Lidia. Fată de pastor penticostal, solista a crescut într-o familie numeroasă, având zece frați și și-a exersat talentul vocal cântând în corul Bisericii Penticostale Emanuel din Deva.



Discografie


 Noi simțim la fel (2014)
 Kamelia (2014)
 Forever love (2014)
 Le-am spus și fetelor (2015)
 Inima nu știe (2015)
 Mă cerți (2016)
 Mi-e bine (2016)
 Eu voi fi (2017)
 Secrete (2017)
 Cămașă (2017)
 Sârut mâna, Mamă! (2018)
 Sub Apă (2018)
 Tu (2018)
 Asta sunt eu!(2019)
 Undeva la Mijloc (2019)
 Margarita (feat. Descemer Bueno) (2019)
 Lacătul și femeia(2019)
 

Ti-a placut articolul?

Comentarii