Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că...? Cântăreața Antonia împlinește astăzi 29 de ani

ro

12 Apr, 2018 00:00 2129 Marime text
Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu s-a născut pe 12 aprilie 1989, în București.

Este o cântăreață și fotomodel de origine română. De la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii.

Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models.

Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine, deși înainte să-și dedice viața muzicii, Antonia și-a sporit popularitatea prin lansarea propriei linii de modă în parteneriat cu Ford Models, acțiune care a propulsat-o pe prima pagină a unor publicații din România.

În 2015, Antonia a lansat albumul ei de debut "This is Antonia" prin intermediul casei de discuri Roton. Albumul conține 12 piese și este disponibil în format fizic și digital.

Antonia a fost căsătorită și are o fetiță, Maya, cu Vincenzo Castellano. În prezent, cântăreața este cu Alex Velea și au împreună doi băieți, Dominic și Akim.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii