Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:07 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

12 aprilie Cântăreața Antonia împlinește astăzi 32 de ani

ro

12 Apr, 2021 07:38 5862 Marime text
  • Antonia împlinește astăzi 32 de ani.
Antonia, pe numele său complet Antonia Clara Iacobescu s-a născut la data de 12 aprilie 1989, în București, România. Este o cântăreață și fotomodel de origine română.

Potrivit wikipedia.org, de la vârsta de 5 ani a trăit alături de părinții săi în Statele Unite ale Americii. Antonia a trăit și crescut în statul Utah și în orașul Las Vegas din statul Nevada, unde a terminat liceul și a intrat și în lumea modelling-ului. A participat la sute de ședințe foto pentru cataloage și a ajuns să colaboreze cu agenții mari din America, cum ar fi Lenz sau Ford Models. Cântăreața povestește însă că experiența în modelling i-a lăsat un gust amar, din cauza rivalităților dintre manechine, deși înainte să-și dedice viața muzicii, Antonia și-a sporit popularitatea prin lansarea propriei linii de modă în parteneriat cu Ford Models, acțiune care a propulsat-o pe prima pagină a unor publicații din România.

După 13 ani petrecuți în SUA (Utah și Nevada, mai exact Las Vegas), familia Antoniei s-a neîntors în România. Aici, ea l-a întâlnit pe Tom Boxer, cu care a lansat mai multe hit-uri.

Unul dintre ele, „Roses on Fire” a avut un mare succes și peste hotare, fiind difuzat pe posturi de radio și televiziune din țări precum Olanda și Polonia.

Un alt hit a fost cântecul „Morena”, creat de Tom Boxer. A fost potrivit barometrelor de măsurare a audiențelor radio tv, "cea mai difuzată piesă românească a momentului" în luna februarie a anului 2010. După două luni și jumătate de la prima difuzare, Morena a reușit să urce în clasamentele muzicale. Au urmat cântece precum "Shake it Mamma" și "Hit'em up girl", care au fost un mare succes.

Antonia a născut în data de 28 august 2010 o fetiță, pe care a numit-o Maya Rosaria Castellano. Tatăl este Vincenzo Castellano și este nepotul lui Joshua Castellano, proprietarul clubului Bamboo.

Pe 27 decembrie 2014 Antonia a mai născut un copil, un băiețel care a fost numit Dominic. Tatăl copilului este Alex Velea. Aceasta mai are încă un băiețel cu cântărețul Alex Velea, Akim.

Sursă foto: Antonia/ Facebook
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii