Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:12 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Șase ceaiuri care elimină masiv toxinele din organism

ro

16 Feb, 2021 00:00 4662 Marime text
  • O cură cu ceaiuri din plante elimină toxinele și redau sănătatea organismului.
  • Aceste ceaiuri consumate pe parcursul a cinci zile, elimină masiv toxinele, regenerează ficatul si accelerează funcțiile de detoxifiere ale acestuia.
Detoxifierea organismului se face periodic, de preferință în cele patru posturi mari ale anului: Nașterea Domnului, Învierea Domnului, Sfinții apostoli Petru și Pavel, Adormirea Maicii Domnului. Perioadele de post reprezintă ocazii foarte bune pentru detoxifierea organismului, ajutați fiind și de puterea rugăciunii.

După cum bine știm, acumularea în exces a rezidurilor în anumite organe ale corpului dar și în sânge, afectează funcționarea normală a sistemului limfatic ceea ce face ca toxinele să fie acumulate de la nivelul pielii până la ficat sau splină determinând apariția eczemelor și afecțiuni hepatosplenice severe.

O cură cu ceaiuri din plante elimină toxinele și redau sănătatea organismului.

Acestea se vor administra după cum urmează: în prima zi se beau trei trei căni cu ceai verde înaintea meselor principale; a doua zi, înaintea micului dejun se bea o cană cu ceai de urzică urmând ca după mesele de prânz și seară, să se mai bea câte o cană din același ceai.

În ziua a treia se bea un litru de ceai de mușețel pe parcursul întregii zile; în cea de a patra zi la orele 08.00 și 16.00 se bea câte o cană cu ceai de ciulinul laptelui, iar la orele 12.00 și 20.00 câte o cană cu ceai de trei frați pătați.

În ziua a cincea, se va bea dimineața o cană cu ceai de ciulinul laptelui, iar între orele 08.00 și 20.00, se va bea un litru de ceai de soc, cu înghițituri mici.

Aceste ceaiuri consumate pe parcursul a cinci zile, elimină masiv toxinele, regenerează ficatul si accelerează funcțiile de detoxifiere ale acestuia, scrie autoarea Mariana Borloveanu, în cartea sa intitulată "Leacuri mănăstirești". În cele cinci zile de tratament nu se vor consuma prăjeli, carne, dulciuri sau alcool.

Sursă foto (cu rol ilustrativ): Arhivă ZIUA de Constanța

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii