Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
08:04 19 11 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Nu ştiu ce poate gândi un părinte” Raed Arafat, mesaj direct către toţi părinţii din România (video)

ro

18 Dec, 2016 21:26 7260 Marime text
Raed Arafat, în această seară, a postat pe Facebook un mesaj ce are legătură cu un subiect controversat: vaccinarea.
 
„Am urmărit înverşunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziţie clară fundamentată pe ce am învăţat şi pe ce am văzut pe parcursul anilor”, îşi începe astfel mesajul.
 

„Este incredibil, şi chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare. Poliomielita este una dintre bolile erdicate datorită vaccinării şi care a început să re-apară din cauza refuzului unor părinţi de a-şi vaccina copiii lor! Nu ştiu ce poate gândi sau simţi un părinte care nu-şi vaccinează copilul când o să vadă copilul său mutilat pe viaţă sau când o să-şi piardă copilul din cauza unei boli împotriva căreia acesta nu a fost vaccinat.
 
Respect părerile altora, însă când o persoană publică face reclamă împotriva vaccinării trebuie să vină cu probe ştiinţifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele în favoarea vaccinării şi nu cele împotriva!
 
Urmăriţi linkurile de mai jos, chiar dacă sunt atipice ca şi prezentare, ele zic multe adevăruri despre vaccinare şi despre faptul că vaccinarea copiilor este vitală! Nu cred că toate statele conspiră împotriva cetăţenilor lor şi nici statul Român nu conspiră împotriva Românilor şi a copiiilor lor! Vă rog şi vă îndemn să va documentaţi bine înainte de a condamna copilul D-voastră şi alţi copii cu el la moarte sau la mutilare pe viaţă!”, este mesajul lui Raed Arafat.

 
Sursa foto: Facebook/Raed Arafat

 

Ti-a placut articolul?

Comentarii