Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:14 21 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Heka Hospital Constanța Tratamentul varicelor, cu cea mai nouă tehnologie

ro

27 Jul, 2023 18:00 1949 Marime text
  • Varicele reprezintă un termen generic ce se referă la dilatații ale venelor picioarelor
  • La Heka Hospital, tratamentul varicelor este cu mult simplificat în urma intervenției ecografice Doppler
 
La Heka Hospital Constanța, chirurgia vasculară este de înaltă calitate. De aceea, profesioniștii din cadrul spitalului recomandă tratamentul varicelor cu cea mai bună tehnologie.
 
La Heka Hospital, tratamentul varicelor este cu mult simplificat în urma intervenției ecografice Doppler, care poate să ofere o imagine mai clară asupra zonelor în care se resimte durerea cauzată de varice. În plus, succesul este garantat de experiența, devotamentul și performanța medicilor specialiști de Chirurgie Vasculară din cadrul Heka Hospital.
 
Varicele reprezintă un termen generic ce se referă la dilatații ale venelor picioarelor. Acestea fac parte dintr-o clasă mai largă de afecțiuni, care poartă denumirea de boală venoasă cronică.  
 
Boala venoasă cronică (BVC) este o afecțiune persistentă, progresivă și adesea subestimată, care afectează populația generală. BVC implică un spectru larg de anomalii, care reprezintă rezultatul interacțiunii dintre genetică și factorii de mediu. Această interacțiune se manifestă prin creșterea presiunii venoase la nivelul membrelor inferioare, ceea ce duce la modificări substanțiale ale întregii structuri și funcționări a sistemului venos. 
 
Se estimează că venele varicoase afectează aproximativ 30% din populație, dar studiile epidemiologice arată cifre variabile, de până la 50% la bărbați și 60% la femei. Telangiectaziile, cea mai ușoară manifestare a BVC, sunt extrem de răspândite și afectează până la 80% din populație. Ulcerele venoase afectează 1-2% din populație, ajungând până la 5%, în cazul vârstnicilor.  
 
Principalii factori de risc în apariția varicelor sunt:  
  • sexul feminin;  
  • vârsta;  
  • factorii genetici;  
  • obezitatea;  
  • ortostatismul prelungit;  
  • sarcinile multiple.
 
Programeăza-te cât mai curând la Heka Hospital pentru a beneficia de investigații complete și de evaluarea clinică inițială de către medici! Cei care doresc să își facă o programare, o pot face pe portalul https://www.hekahospital.com/contact/, unde se poate completa un formular online.
 
Citește și:

LIVE VIDEO+TEXT. Constanța Eveniment de lansare a Centrului de Cardiologie Intervențională din cadrul Heka Hospital & Ares (GALERIE FOTO+VIDEO)

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii