Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum să evităm cancerul. Ce presupune chimioterapia

ro

02 Apr, 2022 00:00 1734 Marime text

   
 
 
 Dupa multi ani in care oamenilor li s-a spus despre chimioterapie ca este singura cale de a elimina cancerul, Johns Hopkins a inceput in final sa relateze ca exista si o modalitate alternativa...

1. Fiecare persoana are celule canceroase in corp. Aceste celule canceroase nu apar in testele standard, daca nu sunt de ordinul miliardelor. Cand doctorii spun bolnavilor de cancer ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor, dupa tratamentul efectuat, asta inseamna doar ca testele sunt incapabile de a detecta celulele canceroase, deoarece acestea nu au ajuns la dimensiunea detectabila.

2. Celulele canceroase apar in corp de 6 pana la 10 ori in timpul vietii unui om.

3. Atunci cand sistemul imunitar al unei persoane este puternic, celulele canceroase vor fi distruse si astfel este impiedicata multiplicarea lor si formarea de tumori.

4. Atunci cand o persoana are cancer, asta indica faptul ca persoana are multiple deficiente nutritionale. Ele pot fi din cauza unor factori genetici, de mediu, hrana si stil de viata.

5. Pentru a depasi multiplele carente nutritionale, schimbarea dietei si administrarea de suplimente vor intari sistemul imunitar.

6. Chimioterapia presupune otravirea celulelor canceroase cu crestere rapida si, de asemenea, distruge celulele sanatoase cu crestere rapida din maduva osoasa, tractul gastro-intestinal, etc., si poate provoca leziuni ale organelor, precum ficat, rinichi, inima, plamani, etc.

7. In timp ce distrug celulele canceroase, radiatiile, de asemenea, ard, ranesc si distrug celule sanatoase, tesuturi si organe.

 
Citește continuarea articolului pe astrocafe.ro.

Sursa foto: Pexels
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii