Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:36 13 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Armonia Hospital, prin Pangeea by Family Center Centre noi în Constanța pentru tratarea infertilității de cuplu și consultanță nutrițională (FOTO)

ro

02 Sep, 2023 09:01 1296 Marime textÎncepând de astăzi, 2 septembrie a.c, sub umbrela Pangeea by Family Center, Armonia Hospital inaugurează două noi centre.
 
Centrul de diagnostic și Tratamentul infertilității de cuplu oferă noi oportunități, privind procedurile de investigare, diagnosticare și tratamentul infertilității.
În urma acestor investigații fiecare cuplu primește un plan terapeutic individualizat cu șanse optime de reușită în obținerea unei sarcini precum și tratamente ginecologice non-invazive pentru anumite afecțiuni ginecologice ce pun în pericol fertilitatea.  
 
Sarcinile obținute sunt urmărite ulterior de medicii noștri specialiști, beneficiind astfel de evaluare, suport și monitorizare medicală completă.
Totodată, este important ca viitorii părinți să-și maximizeze sănătatea înainte de concepție și în timpul sarcinii pentru a optimiza sănătatea generațiilor viitoare, iar nutriția joacă un rol cheie.

În acest sens, se lansează Centrul de Consultanță și Sănătate Nutrițională NutriSan, ce va oferi:
  • consultații și consiliere nutrițională pentru femeile care plănuiesc o sarcina,
  • planuri de nutriție personalizate raportate la nevoile nutriționale, digestie, echilibrul hormonal, alergiile și intoleranțele alimentare,
  • soluții precise și sigure pentru obținerea unei sarcini,
  • consiliere nutrițională pentru gravide în fiecare trimestru de sarcina și după naștere;
  • consiliere nutrițională a mamei în vederea pregătirii diversificării pentru un start bun în alimentația copilului;
Centrele sunt localizate in cadrul Armonia Hospital, pe strada Mircea cel Bătrân nr. 102. 

Informatii si programari  0747 47 47 47 și  0760 665 098.


Citește și:

Înalte standarde în investigarea imagisticăSIA, Servicii Imagistica Armonia, deschis de Armonia Grup în Constanța! Programările se fac de azi (FOTO)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii