Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:15 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Înalte standarde în investigarea imagistică SIA, Servicii Imagistica Armonia, deschis de Armonia Grup în Constanța! Programările se fac de azi (FOTO)

ro

02 Aug, 2023 09:40 4558 Marime text
SIA, Servicii Imagistica Armonia, în Constanța
  • SIA se află pe bulevardul IC Brătianu, nr. 2-4, Constanța, în zona Kaufland (ICIL) și poate fi apelat la numerele de telefon +40341920 (recepție), +40799224466, dar și pe pagina de internet www.siamedical.ro sau pe pagina de Facebook Sia Serivicii Imagistica Armonia
  • Mai multe imagini din cadrul SIA, Servicii Imagistica Armonia, pot fi accesate în Galeria FOTO.
SIA, Servicii Imagistica Armonia, cel mai nou centru deschis de Armonia Grup în Constanța, care vine să completeze sistemul medical dezvoltat alături de Armonia Hospital, Heka Hospital și Asociația Pangeea, și-a deschis cu generozitate porțile către pacienți.
 
După inaugurarea oficială de seara trecută, 1 august 2023, centrul SIA este disponibil tuturor pacienților.
 
SIA se află pe bulevardul IC Brătianu, nr. 2-4, Constanța, în zona Kaufland (ICIL) și poate fi apelat la numerele de telefon +40341920 (recepție), +40799224466, dar și pe pagina de internet www.siamedical.ro sau pe pagina de Facebook Sia Serivicii Imagistica Armonia


 
Centrul este dedicat sectorului de investigații imagistice și radiologice, medicina muncii, siguranța circulației, vizita medicală pentru personalul navigant și este dotat cu aparatură medicală și softuri ce reprezintă un adevărat salt tehnologic pentru piața actuală din domeniu din România.


 
Echipa de medici specialiști în radiologie și imagistică, dar și personalul auxiliar ce își desfășoară activitatea în cadrul SIA sunt atent selectați, pentru a le oferi tuturor pacienților serviciile medicale de înaltă calitate, dar și empatie de care aceștia au nevoie.
 


„Tratăm fiecare pacient ca pe un membru al familiei noastre“ – este deviza pe care Armonia Grup o pune în relația cu pacienții, compania rămânând fidelă direcției medicale setate de la bun început – excelență în serviciile medicale orientate către pacienți.
 
Mai multe imagini din cadrul SIA, Servicii Imagistica Armonia, pot fi accesate în Galeria FOTO.
 
Citește și
LIVE VIDEO-TEXT
Armonia Grup deschide SIA, Servicii Imagistica Armonia, centrul medical care impune standarde noi în investigarea imagistică din Constanța (FOTO +VIDEO)

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii