Preparate culinare by Poliana Tagliatelle cu sofran si creveti
Preparate culinare by Poliana: Tagliatelle cu sofran si creveti
							
							 12 Nov, 2014 00:00 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    3192
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 3192
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 3192
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 3192
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							 Deja imi cunoasteti pasiunea pentru paste proaspete (in special tagliatelle), pe care incerc sa le combin cu diverse sosuri. Cat mai gustoase si mai rapid de facut. Asa ca, in timp ce fierbeti pastele, nu e nimic mai usor de preparat decat un sos cremos si fin cu sofran, in care aruncati
Deja imi cunoasteti pasiunea pentru paste proaspete (in special tagliatelle), pe care incerc sa le combin cu diverse sosuri. Cat mai gustoase si mai rapid de facut. Asa ca, in timp ce fierbeti pastele, nu e nimic mai usor de preparat decat un sos cremos si fin cu sofran, in care aruncaticativa creveti. Pentru ca asta inseamna pastele pana la urma, nu? O masa de pregatit in 15 minute, dar ale carei arome sa va bucure si sa va surprinda intocmai ca ale unui preparat elaborat.
tagliatelle proaspete - 250 grame
Creveti decorticati - 250 grame
sofran - 0,05 grame
apa calda - 3 linguri
smantana dulce pentru gatit - 400 ml
unt - 25 grame
sare 1/4 lingurita
Reţeta completă o găsiţi pe www.preparate-culinare.ro/paste-si-pizza/79-tagliatelle-cu-sofran-si-creveti
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
										 
										 
										 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					