Pizza umpluta cu spanac
Pizza umpluta cu spanac
08 Nov, 2017 09:07
ZIUA de Constanta
2397
Marime text
2397
Marime text

Foarte buna si deloc greu de facut, aceasta pizza umpluta cu spanac poate fi perfecta pentru un pranz in aer liber. Bineinteles ca o puteti servi ca aperitiv sau chiar la micul dejun, asta daca preferati un mic dejun mai consistent.
Ingrediente – Pizza umpluta cu spanac
Ingrediente aluat pt o forma dreptunghiulara de cuptor de 40 cm
600 g faina
250 ml apa
50 ml vin alb
25 g drojdie proaspata/7 g drojdie uscata
2 linguri ulei masline
1 lingurira zahar/miere
2 lingurite rase sare
Ingrediente umplutura Pizza
1 kg spanac congelat
200 g carne tocata condimentata ( eu am folosit carne tocata din carnati)
200 g mozzarella
3 catei usturoi
2-4 linguri ulei masline
2-3 linguri ulei de masline pt uns pizza
Pizza umpluta cu spanac - Mod de preparare pe www.lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
Comentarii
Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi


