Pateuri cu ton
Pateuri cu ton
							
							 24 Jan, 2018 10:07 
							
														
							
								ZIUA de Constanta
								 
				                    2740
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2740
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						
						
						 2740
							
							
								
								
								Marime text
				                   
				                   
				                
							
							 2740
							
							
								
								
								Marime text
							
							
						 
							
Dupa pateurile cu carne, cele cu ton sunt preferatele mele si ale sotului meu. Foile subtiri de placinta si umplutura de ton, cartofi si patrunjel se combina de minune. Desi aceste pateuri cu ton se prajesc de obicei, eu le coc la cuptor, sunt mult mai lejere si la fel de crocante si gustoase. Tonul bucati in sucpropriu, de la prietenii de la Lotka, a dat umpluturii un gust minunat. Neaparat sa incercati aceste pateuri cu ton Lotka, se fac simplu si sunt bune si calde si reci.
Pateuri cu ton – Ingrediente 8 bucati
8 foi subtiri de placinta
1 conserva ton bucati in suc propriu Lotka (160 g)
2 cartofi albi medii fierti (300 g dupa fierbere si curatare)
2 oua medii
1 lingura patrunjel tocat
sare
piper
ulei de floarea soarelui
seminte de mac/susan
Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp
								Comentarii
							
							 Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
					

 
															 
														 
												 
												 
												 
												 
												 
												 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
						 
					